Blair Waldorf Inspired *Video Tutorial*

Buna, dragelor :) M-am gandit sa fac primul meu filmulet tutorial, stiu ca am voce ciudata, dar aveam emotii, data viitoare voi incerca sa vorbesc in timp ce fac. Acum nu am putut pentru ca era galagie in casa. Mai jos am pus si cateva fotografii cu machiajul, tin sa precizez ca folosesc Photoshop cand imi apar cateva cosuri cum o sa vedeti in video. Nu ma feresc sa spun asta, restul machiajului nu il editez, nu am aplicat niciodata blur pe fata cum vad la alte fete, insa nu ma simt confortabil cu cele cateva cosuri in poze, tocmai de aceea aleg sa le sterg. Oricum, nu ar vrea nimeni sa mi le vada, imi pare rau ca nu stiu sa le sterg si in filmulet ;)) Trebuie sa primesc in curand niste produse noi de skincare si atunci sper sa mi se curete tenul, pana atunci indur. Dar am vorbit destul, va las cu tutorialul.

Hello, lovelies! Today I'll show you my first attempt at a video tutorial. I had to do a voice-over because there was too much noise in the house when I was filming, but next time I'll try to do a live one. As you will see in the video, I have some pimples on my chin, my skin isn't exactly at its best right now, but I'll try to change that soon (I'm getting new skincare products which, I hope, will help me overcome this nasty problem). I hope you're okay with the fact that I erased the pimples in the photos, but I guess nobody wants to see that, too bad I couldn't do the same to the video. However I promise I didn't edit the rest of the makeup, it's all been untouched, pinky promise! Enough with the talking, let's go straight to business!





Oh, by the way, the video is in Romanian, but I guess it's not hard to tell what I am doing, also I've added all the names of the products in the video.


Astept opiniile voastre. Sa schimb lumina? Unghiul? Sa vorbesc mai tare, mai incet, mai clar? Sa editez altfel? Orice :D Vreau sa fac totul cat mai fain.


Have a great day!
Sa aveti o zi cat mai buna, va dedic o melodie care sa va insenineze ziua (noaptea de fapt, ca e 12 acum :D).


15 pretty comments

  1. bravo! imi place. fix maine o sa ma fac asa, cu exceptia buzelor ca n-am asa nuanta :( cum e pudra de la mac?

    RăspundețiȘtergere
  2. @ABeautyTale

    Pe buze cred ca merge si un rosu la fel de bine, oricum in poze nu mi-a iesit exact cum era pe buze.

    La pudra e putin problema, sunt in banuieli ca de la ea mi-au iesit cosurile, insa nu sunt foarte sigura. O mai testez putin. Mi-ar parea sincer rau sa fie asa pentru ca e super in rest, de cele mai multe ori o port fara fond de ten sub si e perfecta, e singura pudra care reuseste sa imi tina sebumul sub control, plus ca acopera destul de bine ce urme mai am eu pe fata. Sper totusi sa nu fie ea de vina, eu mai banuiesc si crema de plaja, dar mai astept putin sa vad ce se intampla cu fata mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. valeu atunci astept sa vad care o sa fie in continuare statusul.

    RăspundețiȘtergere
  4. f frumos:) acum te vad cu parul roscat la varfuri, iti sta bine!! mi se pare pefecta pt o culoare de toamna:)

    RăspundețiȘtergere
  5. e fain tutorialul :)....eu as fi optat pentru un rosu mai intens...si setul de cercei cu inelul sunt superbi. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place f mult culoarea rujului! Dar ai grija, incearca sa nu mai tragi de pleoapa cand iti aplici creionul de ochi, poti sa faci riduri premature! Si eu obisnuiam sa fac acelasi lucru, dar incerc sa ma las incet incet :D
    Mi-am inceput si eu blogul recent, as fi foarte fericita daca l-ai vizita si mi-ai aduce putin feedback! Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ador unghiile si parul! :D Genul asta de make-up e printre preferatele mele, caci nu-mi sta prea bine fara buze accentuate.
    Blush-ul crema pare super, nu am avut niciodata.
    Iar tu esti atat de dulce!
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Fii serioasa, arati foarte bine! Si eu imi modific tenul in poze, dar nu e ca si cum mi-as pune un alt nas sau alti ochi :)) Sunt tot eu :D

    Am vazut commentul tau cu pudra si crema de plaja, sa stii ca de la crema de plaja e foarte posibil! Asa am patit eu anul trecut, plina eram, pentru ca, crema de plaja lasa o pelicula protectoare, sub care tenul transpira la soare.. E posibil sa fi aparut si de la razele solare.. Ai grija :D
    PS: daca mai asteptam eu 1 saptamana, ne intalneam la mare :)) la Stuf :> :))

    Te pup! Imi plac varfurile :D

    RăspundețiȘtergere
  9. @SuperficialBeauty.com

    Nu mai e atat de rosu acum, dar tot potrivit de toamna este. Multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  10. @scorpie din '83

    Am ales culoarea aia de buze pentru ca asa purta Blair in serial :D Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  11. @Sheila

    Stiu ca nu e bine sa trag de piele, dar eu am pleoapa cazuta si nu am cum altfel sa aplic creionul de ochi, s-ar intinde pe bucati ca am incercat. Asa ca trebuie sa sacrific pielea din jurul ochilor.
    Chiar acum voi trece si pe la tine, multumesc mult de vizita! :*

    RăspundețiȘtergere
  12. @YellowJade
    Si mie-mi place genul asta de makeup, desi nu stiu ce ma avantajeaza mai mult, buze sau ochi accentuati..
    Blushul crema chiar e super! :D Ar trebui sa il incerci.
    Mersi :"> :*

    RăspundețiȘtergere
  13. @Lauren

    :)) Pai la asta m-am gandit si eu, ca nu imi maresc ochii sau buzele sau sa mi le mut ca sa par "simetrica". Pur si simplu scap de nesuferitele alea mici si rosii :))

    Da, si eu tot de la crema de plaja cred ca e, mi-am adus aminte ca asa am patit si anul trecut, of, sper sa scap cat mai repede. Culmea e ca numai in barbie mi-au iesit,habar nu am de ce.

    Mi-ar fi placut asa mult sa ne intalnim la mare, trebuia sa stau si eu la Stuf, m-am grabit eu repede sa vin acasa :)) Lasa ca vin la Bucuresti curand si ne vedem atunci :D

    :* Mersi de vizita!

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi place cum ti-a iesit culoare parului in poze<3.

    RăspundețiȘtergere
  15. @Foxxi A.

    Si mie :X asa au fost imediat cum le-am vopsit, apoi s-au decolorat..

    RăspundețiȘtergere