Favoritele lunii: MAI

Hello, pretty blossoms
Luna mai a trecut, asa ca vom intra oficial in vara (lucru care nu pot sa zic ca ma incanta teribil - momentan asta inseamna pentru mine licenta si admiteri), desi nu prea stiu unde a fost primavara. Am avut o perioada friguroasa cu ploi si apoi bum - calduri insuportabile. Macar putem purta linistite acum balerinii si sandalele care ne asteptau cuminti in dulap.
In postarea de astazi va vorbesc despre produsele mele preferate din luna mai, produse pe care le-am folosit cu placere toata luna si pe care le recomand. Unele sunt mai vechi, achizitionate cu ceva timp in urma si care se vor regasi mereu in lista preferatelor mele all-time (poate voi vorbi mai tarziu si despre asta), iar altele sunt mai noi. Fara sa ma lungesc, acestea sunt produsele mele preferate din luna mai.
 PRODUSE DE BAIE:
 Exfoliantul Sabon Sugar Scrub cu aroma de Vanilie
De ce il ador? Simplu. Pentru ca exfoliaza foarte bine datorita particulelor de zahar si, in combinatie cu uleiul cu o mireasma incantatoare, hidrateaza. Pielea ramane asa chiar si dupa dus, nemaifiind nevoie sa aplic o lotiune de corp.
Gelul de dus Palmolive Orient Rituel Joyous with Indian Mulberry & Lotus Flower
Nu am preferinte mari de la un gel de dus, din moment ce aplic oricum o lotiune hidratanta (atunci cand nu folosesc scrubul). Este un gel de dus cu un parfum placut, nu usuca, dar nici nu hidrateaza pielea si are un pret bun pentru cantitatea oferita 500 ml/ 13,55 (in Carrefour)
Am vazut ca se mai gaseste si in varianta Energy cu lemn de santal si ghimbir.

 PRODUSE DE TEN:
Demachiantul Liz Earle Cleanse & Polish
Il folosesc de ani de zile si inca il ador. Mi se pare cel mai bun demachiant si voi continua sa il cumpar mereu. Este cremos, bland cu tenul si cu ochii, dar si puternic in acelasi timp.
Puteti gasi un review mai detaliat AICI.

Paula's Choice Skin Recovery Hytrading Treatment Mask
Ma amuza mereu numele lungi pe care produsele Paula's Choice le au, niciodata nu voi reusi sa le retin. Masca aceasta este destinata tenului normal, uscat si foarte uscat. Voi stiti ce ten am eu (tendinte acneice si de ingrasare), cu toate acestea, se impaca remarcabil cu tenul meu. Am folosit-o atat ca masca, tinuta pe ten 20-30 min. cat stateam in cada, cat si ca crema de noapte. In ambele cazuri am fost multumita pentru ca hidrateaza excelent si nu ingrasa tenul.

MACHIAJUL TENULUI:
Lioele BB Cream Triple the Solution SPF 30
Acesta este unul din produsele mele preferate din ultimele luni. Desi este un BB Cream, are acoperire similara fondurilor de ten, poate chiar mai buna decat multe. Textura este lejera, se intinde foarte usor si culoarea este perfecta pentru tenul meu. Daca sunteti interesate de un review, il voi face cu placere.

Pensula MAC #109
Nu stiu cate pot sa scriu despre o pensula, dar voi incerca. Ador forma ei, micuta, rotunda si deasa, perfecta atat pentru blush, cat si pentru contouring. Estompeaza bine fardul, nu ia niciodata mai mult produs decat este necesar si este usor de folosit.

Estee Lauder Re-Nutriv Intensive Concealing Duo
Acest duo a fost primit cadou si l-am adorat din prima clipa: cele doua culori sunt perfecte pentru zona de sub ochi si pentru micile pete de pe fata. Este foarte cremos, se asaza usor pe piele (eu de obicei folosesc degetele) si nu se strange in liniile fine de sub ochi. La acesta chiar planuiesc sa fac un review, deoarece nu multa lume stie de el (eu una cu siguranta nu as fi aflat daca nu il primeam) si merita sa fie mai cunoscut. Nu stiu care este pretul, dar planuiesc sa il cumpar cand se va termina.

MACHIAJUL OCHILOR:
 Urban Decay Naked 3
Paletele Naked nu cred ca au nevoie de introducere, eu le stiu, voi le stiti, toata lumea le stie si le iubeste. Cand a aparut nu am ezitat sa o cumpar, aveam banii stransi si stiam cat de mult o vreau si cat de greu se gasesc. Este o paleta foarte versatila, nuante atat inchise, cat si deschise, mate sau nu. Ce sa mai, e pentru toate gusturile, zic eu :)

Yves Rocher Sexy Pulp Ultra-volume Mascara
Un rimel bun care ofera intr-adevar volum si nu lipeste genele. L-am folosit toata luna mai si inca se tine bine, l-am luat de aici.

Illamasqua Eye Brow Cake
Acesta este un fard pudra special conceput pentru sprancene, zic ei. Poate fi folosit atat uscat, cat si umed. Eu il am din anul I de facultate, l-am folosit foooarte des si inca este aproape nou. Nu stiu cum e posibil, dar nu ma plang. Culoarea este foarte asemanatoare sprancenelor mele (mai ales ca aveam o problema sa gasesc o nuanta asa inchisa fara sa bata in maro roscat sau negru) - un gri, usor maroniu.
Cam acestea au fost produsele lunii mai.
Ale voastre care sunt? Dintre cele mentionate de mine, ati incercat ceva?
Va multumesc de vizita si va doresc o zi faina!

13 pretty comments

  1. Naked 3 mi se pare de vis, abia astept sa pun si eu mana pe ea, cred ca are cele mai frumoase nuante.

    te pup

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e de vis!! <3 o ador, merita toti banii sincer. Naked 1, cam am folosit-o, tot intreaga e, deci tin calumea. Te pup!

      Ștergere
  2. Imi place mult masca Skin Recovery, e crema mea de noapte practic si imi place mult, desi eu am tenul mixt.
    AI prezentat multe chestii dragute, mi-ar placea sa citesc despre ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci nu numai mie mi se potriveste :D in ciuda faptului ca nu e tenul "tinta".
      Multumesc de comentariu, voi scrie in curand :D sunt cateva prea faine si merita sa vorbesc mai pe larg despre ele. Te pup!

      Ștergere
    2. Eu la Jully Bucovanu am vazut prima data chestia asta si cata dreptate a avut! Plus ca practic e "crema la kil", o aplic si pe gat fara zgarcenie. :D

      Ștergere
  3. Unde se poate cumpara masca? You've got my attention :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am luat-o de la Epurica, dar gasesti si pe site-ul oficial http://www.paulaschoice.ro
      Mersi de vizita :)

      Ștergere
  4. Ce om faaaiiin estiiii!! ^.^ imi pare bine ca m-ai luat la vorba :* pupppp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi :*:* si mie-mi pare bine ca am trecut peste rusine si te-am cunoscut :))

      Ștergere
  5. Buna,
    De unde se poate cumpara Naked 3? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Eu am luat-o de pe lookfantastic.com, dar nu stiu daca mai este in stoc acum, fiind in editie limitata.

      Ștergere
  6. Cand am vazut ca se va lansa Naked 3...am inebunit :))) Apoi m-am mai calmat si m-am indreptat spre Too Faced. Nush de ce...ca acum plang ca nu mi-am luat si eu Naked :))))
    Estee Lauder is the best ;) recomand din inima :D
    vreau vreau vreau review la bb cream :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg perfect :)) si eu incercam sa ma conving ca nu trebuie, dar nu am putut rezista.
      Chiar in seara asta am facut pozele pt bb cream, sper sa reusesc sa termin postarea sa o termin. Mersi de comentariu :*

      Ștergere