How To: Coafura impletita

Buna, dragile mele!
Am revenit cu un tutorial pentru coafura ce v-am aratat-o saptamana trecuta. Am filmat de vreo trei ori si tot nu a iesit exact cum voiam asa ca voi adauga, pe langa clip, si pasii pe care i-am urmarit. Evident cel mai bine si usor este sa va faca altcineva, dupa cum vedeti cea facuta direct pe mine nu a iesit la fel ca cea facuta verisoarei mele. Insa cu exercitiu si rabdare, o sa aveti si voi rezultate bune.

Pasul 1: Separati trei suvite subtiri din fata - aici totul depinde de preferintele voastre: cat de sus sa fie pozitionat, cat de strans sau de lejer sa fie impletit etc. Primele doua "ture" (le voi numi asa pentru a explica mai usor pe parcurs; o "tura" inseamna cele doua suvite laterale trecute peste cea din mijloc - stiu, sunt cam praf la explicatii, bear with me :)) ) de impletituri le faceti tip spic clasic (la fiecare suvita laterala trecuta peste cea din mijloc adaugati cate o suvita din parul ramas liber). 
Pasul 2: Dupa ce ati terminat, incepeti ca la fiecare "tura" de impletituri sa dati drumul suvitei de jos si in locul ei sa adaugati una din parul liber.
Pasul 3: Continuati asa pana ajungeti la jumatatea capului si prindeti cu o agrafa. Urmariti aceiasi pasi si pe partea opusa.
Pasul 4: Cele doua impletituri le separati astfel incat sa aveti in spate doua suvite mari pe care le veti impleti in stilul cozii de peste: cate o suvita subtire din fiecare trece in cealalta parte si tot asa pana cand vreti sa va opriti sau se termina parul. Apoi, pentru a-i da putin volum, puteti trage putin din parti pentru a largi impletitura.


Ignorati-mi strambaturile, nu am mai filmat de mult si nu sunt obisnuita :)) sper sa se vada destul de clar ce fac si sa fie utile si explicatiile mele. Cu toate astea, daca mai aveti nelamuriri, va raspund cu mare placere!
Astept parerile si sfaturile voastre cu nerabdare.
Daca incercati si voi, va rog sa imi trimiteti poze, sunt curioasa :)
Va pup, pe data viitoare!

5 pretty comments

  1. 1. Impletitura e super frumoasa! Eu o stric mereu cand ajung la spate si tre sa fac din 2 cozi una singura.
    2. Nu iti fa griji, nu te-ai strambat deloc (sau eu nu am observat).
    3. Te pup! :))

    http://simadenisa.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Place! Si ce camera frumoasa ai :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumoasa este impletitura!!!
    Dar eu cum sa o fac in cretomaneala mea? :( cred ca ar iesi horror

    RăspundețiȘtergere
  4. Denisa, multumesc frumos :D cu exercitiu iese si la spate, doar ca iti amortesc mainile :)) Te pup si eu!

    Federova, multumesc frumos, scumpo! Camera e toata casa :)) ca stau la garsoniera :*

    Alexandra, multumesc. Sunt sigura ca o sa iti iasa si tie daca exersezi :) incearca intai pe altcineva pana te obisnuiesti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Alexandra, acum am citit mai bine ce ai scris :)) pai te poti indrepta daca vrei sa iasa asa :D daca nu, nu prea ai cum partea din fata, dar poti face doar la spate un spic, mi se pare ca arata tare fain pe par cret :)

    RăspundețiȘtergere