Oja Avon Gel Finish *Review*

Hello, Blossom-itelor :D 
(trebuie sa caut o porecla mai draguta pentru voi, any ideas?)

Revin pe blog cu ceva ce n-am mai facut de muuult timp. Review-urile mi se par cele mai utile si interesante postari din blogosfera pentru ca asa, nu numai ca aflu de produse noi care merita incercate, dar descopar parerile fetelor si ajung sa invat cu care ma potrivesc cel mai bine la gusturi si necesitati ca sa le pot urma sfaturile. Aceste postari m-au ajutat de atatea ori cand eram in cautarea unui fond de ten, a unei creme sau a oricarui alt produs de frumusete :)
Produsul de astazi este noua oja Avon Gel Finish. Am cumparat-o recent, din curiozitate, si m-am gandit sa impartasesc cu voi parerea mea referitoare la acest produs. Intai si intai, vreau sa va zic ca nu am NICI MACAR O oja (chiar si din cele scumpe, profesionale cum ar fi O.P.I.) care sa ma tina mai mult de 3 zile. Asta a fost maximul la mine, chiar si la manichiurile facute la salon. Nu stiu ce nu e in regula cu unghiile mele (in afara de faptul ca se exfoliaza si se rup usor), dar indiferent de base coat, top coat sau no coat, nicio oja nu m-a tinut mai mult. Si cea de la Avon tot aici se incadreaza.

In catalog, oja este descrisa ca fiind 3-in-1, mai precis:
  1. "Baza pentru netezire si protectie"
  2. "Culoare intensa dintr-o singura aplicare"
  3. "Top coat pentru un plus de stralucire si de rezistenta"
Initial am incercat cu base coat-ul meu obisnuit si a tinut 2 zile. Nimic neobisnuit pentru mine. Ulterior am zis sa o folosesc si cum recomanda ei, adica singura, fara alte lacuri, pentru ca teoretic a fost construita sa inlocuiasca toti cei 3 pasi necesari unei manichiuri. Mi-a fost frica sa nu mi se ingalbeneasca unghiile sincer, avand in vedere ca este o culoare aprinsa, insa din fericire nu a fost cazul. A doua oara m-a tinut 3 zile in conditiile in care am spalat o gramada de vase si am stat cu mainile in apa, poate altfel ar fi rezistat mai mult.

Aplicarea este usoara, oja se intinde foarte frumos pe unghie, dar trebuie sa aveti grija pentru ca se ia mult produs pe pensula, comparativ cu altele (e un pic diferita consistenta si cred ca asta este cauza). Are un luciu foarte fain care chiar se mentine si fara top coat, lucru pe care il apreciez mult la o oja. Culoarea intr-adevar este intensa dintr-o singura aplicare si nu este nevoie de doua straturi.

Cea aleasa de mine este Fire Cracker, un rosu-corai potrivit pentru vara. Evident ca mi-ar fi placut sa tina mai mult, dar, avand in vedere experienta mea cu celelalte oje, pot spune ca sunt multumita si de cele 3 zile. Cu siguranta ca pe fetele care au unghii mai sanatoase si de pe care nu sare oja asa usor, o sa fie mai rezistenta.

Mi se pare ca numele ei te induce in eroare deoarece te-ai astepta de la o oja "gel" sa tina mult, iar aici nu este cazul. Inteleg ca titlul se refera in principiu la luciul ojei asemanator unei manichiuri cu gel.
In concluzie:
  • ii acord un plus pentru luciu si pentru faptul ca o poti folosi linistita fara baza si lac protector
  • este o culoare frumoasa
  • opaca chiar dintr-un singur strat
  • accesibila
  • rezistenta nu este punctul ei forte, cel putin nu in cazul meu
Oja o puteti gasi momentan cu 50% reducere la 10,9 lei in catalogul Avon.


Sper ca v-a placut, sunt curioasa daca voi ati avut alta experienta cu acest tip de oje.
Va pup si ne auzim data viitoare!





8 pretty comments

  1. Foarte frumoasa culoarea ojei :) Nu am mai cumparat produse de la Avon de mult timp desi sunt tentante :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place tare mult :) eu cumpar destul de des pentru ca am o colega reprezentat :D

      Ștergere
  2. E frumusica tare culoarea! Si eu tot la aspectul de gel mai plin, mai lucios, mai rezistent, ma gandeam, cand i-am citit numele.
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Fix pe asta mi-am luat-o si eu, nu am incercat-o inca, dar nu ma astept la minuni, ojele Avon imi sar de pe unghii in 2 timpi si 3 miscari ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil ca asta sa te tina mai mult decat ojele lor obisnuite. Chiar sunt curioasa cum o sa ti se para :)

      Ștergere
  4. Eu am renuntat sa cumpar oje de la Avon. Pur si simplu sunt imposibile :))) Ma ademenesc mereu cu nuantele lor frumoase...insa calitativ sunt praf. Singurul lucru bun pe care l-am observat la ele este faptul ca unele oje tin ani puni pana sa inceapa sa se ingroase.
    Eu nu mai cumpar decat OPI ca asa am eu chef :)))) Glumesc. Sunt un pic mai scumpicele si nu mai cumpar cate 10 oje cum faceam inainte cu alte oje mai ieftine. Asa iau maxim 2-3 sticlute la 3 luni si sunt impacata sufleteste :)) Mai mare economie fac acum :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am oje din clasa a 9a de liceu si inca sunt bune :)) nu ma pot abtine cand vad culorile alea si oricum, avand in vedere ca si OPI tot putin tin pe unghiile mele, pot sa imi iau linistita si Avon :)) nu pierd nimic.

      Ștergere