Accesorii Born Pretty Store

By Stefana Teodoroiu - luni, iulie 14, 2014

Hello, pretty blossoms!
Știu că am zis că revin în weekend cu două postări, dar Cupa Mondială amestecată cu lenea mi-a schimbat planurile. Așa că începem săptămâna cu ceva frumos, sper eu! Pentru că o bloggeriță nu e fericită doar când își cumpără produse noi, ci și când le primește, astăzi voi vorbi despre 3 produse primite de la Born Pretty Store din secția Jewelry & Accesories. Mi-a luat ceva timp să le aleg, având în vedere că au o grămadă de lucruri pe gustul meu, dar într-un final am ajuns la acestea trei pe care vi le prezint vouă astăzi cu mențiunea că sunt foooarte ieftine produsele lor și la finalul articolului primiți și un cod de 10% reducere.

Cele trei produse alese de mine sunt o brătară cu simbolul The Hunger Games (the mockingjay), un inel finuț, auriu cu pietricele și o pereche de cercei cu pietre verzi (care cred că s-ar potrivi la fix în august când voi fi domnișoară de onoare!).

Eu, una, mereu am probleme cu inelele pentru că am degete subțiri și majoritatea îmi vin largi. Acestea este însă chiar micuț așa că vă sfătuiesc să îl cumpărați doar dacă aveți degetele subțiri. Altfel merge foarte bine și pe post de top finger ring, adică așa cum îl port eu mai jos. Am făcut fotografii în ambele variante ca să puteți vedea cum vine. Mie sincer îmi plac foarte mult. L-aș purta la o cămașă de mătase deschisă la culoare, cu niște pantaloni de in și sandale.
Îmi plac foarte mult acești cercei pentru că au o lungime ideală pentru un eveniment elegant. Culoarea este foarte frumoasă și nu îmi par deloc ieftini, în ciuda prețului lor! I-aș purta la o rochie lungă, de vară și cu părul desprins în bătaia vântului.
De departe preferata mea dintre toate produsele, această brățară din piele este perfectă pentru o fană sau chiar un fan The Hunger Games. Dacă te saturi de ea ca brățară, o poți face oricând și medalion după cum se vede. Eu aș purta-o la o ținută cu bocanci, pantaloni scurți (că tot le-a venit și lor timpul) și un maieu crem.
După cum am promis, la final primiți și codul de reducere 10% pe site-ul Born Pretty Store.
------------ SUVT10 -----------
Folosiți-l cu încredere și spuneți-mi și mie dacă vă luați ceva! 
Vă pup și vă urez un început de săptămână cât mai plăcut!

  • Share:

You Might Also Like

8 pretty comments