Anul acesta merg la Webstock!

By Stefana Teodoroiu - joi, septembrie 04, 2014


Hey, hey!

M-am trezit și eu cam târziu la petrecere, dar sunt blogger acreditat la Webstock 2014 și abia aștept să văd ce va fi acolo. Vin cu o agendă goală și pregătită să notez ce e mai nou în Social Media, cum să îmi îmbunătățesc planul de atac și ce să fac pe viitor. Va fi și live blogging pe pagina de facebook, so stay tuned!


Ce? Cum? Când?

”Comunitatea online locală își dă întâlnire anul acesta la Webstock, cel mai mare eveniment de social media din România, ce se va desfășura la JW Marriott Grand Hotel, pe 26 septembrie 2014.”

Categorii

”Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications,  Corporate Blogs, Innovation, Social Campaigns în online, Video blogging.”

De ce?

  • NETWORKING. Cunoști persoane noi, bloggeri și nu numai. Creezi legături. Întâlnești persoanele din spatele tastaturii. Socializezi.
  • SUBIECTE. O zi întreagă de conferințe și trei micro-evenimente unde vei afla ”cele mai actuale subiecte din industrie.” Afli informații utile și poate chiar găsești inspirație.
  • TENDINȚELE.INDUSTRIEI. ”Unii dintre cei mai cunoscuți specialiști din domeniu vor aduce în prim plan tendințele care contează acum în comunicare și social media. Participanții vor afla care sunt oportunitățile momentului și cum să facă față provocărilor mai mult sau mai puțin neașteptate.”

Detalii

Pentru a fi la curent cu știrile despre Webstock, urmăriti atât site-ul  www.webstock.ro, cât și contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro) sau pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/webstock).

  • Share:

You Might Also Like

2 pretty comments