Arome de toamnă *TAG*




 Hey, pretty ladies!
Acum ceva vreme am fost tăguită de Jully să fac Summer Lovin' Tag, dar evident că m-am trezit un pic prea târziu așa că am decis să mă adaptez anotimpului. Vă prezint tagul Arome de Toamnă, creat de mine pe modelul celui de mai sus. Sper să vă placă și să îl preluați și voi.

1. Accesoriile preferate în această toamnă. 
Pentru că mi se pare vremea perfectă pentru purtat eșarfe, nu e nici prea cald, nici prea frig și înfrumusețează orice ținută, am ales una din preferatele mele: o eșarfă de mătase în culori vii (pe care am purtat-o și pe post de curea la o ținută mai veche aici). Pe lângă ea, am mai pus și brățara mea Pandora pe care rar o dau jos de la mână și ceasul Fossil.


2. Lumânarea preferată pentru toamna aceasta.
Cum vine toamna, am chef de aprins lumânări parfumate prin casă. Momentan sunt îndrăgostita de o lumânare de la Ikea la borcan cu miros floral.

3. Băutura preferată în această toamnă.
În mod normal aș fi zis cafeaua, dar pentru că urmez un tratament împotriva coșurilor, iar dermatologul a interzis-o complet, optez pentru un alt favorit de-al meu: ceaiul. Negru, verde, alb, oricum ar fi, îmi place.

4. Cartea preferată.
Îmi plac mult cărțile fantasy, pe aceasta am luat-o din pură întâmplare pentru că am văzut-o în vitrină trecând pe stradă și m-a atras coperta, dar a ajuns să îmi placă foarte mult povestea.
Cronicile Lumii Pământene de Licia Troisi (volumul întâi: Nihal de pe Pământul Vântului)

5. Melodia preferată din această perioadă.

6. Rujul/ rujurile preferate în această perioadă.
Eu nu am putut alege unul singur așa că am pus și varianta de plural pentru cele mai nehotărâte ca mine :D Preferatele mele sunt: Chanel La Sensuelle, Revlon Coffee Bean, MAC Rebel și YSL numărul 17. Găsiți swatchuri mai jos puțin.

7. Oja/ ojele preferate.
La fel ca mai sus, nici aici nu am putut alege doar una. Cele 4 preferate sunt: Golden Rose Holiday 58, Essie Merino Cool, Essence Prom Berry, Essie Forever Yummy și OPI Tickle My France-y (pe care o vedeți mai bine aici).
8. Ce îți place cel mai mult la toamnă.
Îmi place vremea (ador ploaia, mirosul, sunetul ei, totul) și faptul că nu mai mor de cald. Îmi place că pot purta din nou cizmele mele preferate de piele. Îmi plac frunzele uscate pe jos, florile de toamnă (deși, sinceră să fiu, nu prea știu cum se numesc). Ce mai! E anotimpul meu preferat :)

9. Mâncarea preferată în acest anotimp.
Nu știu dacă e ceva specific sezonului, dar îmi plac vinetele și ardeii copți, plăcinta cu mere și cam orice conține scorțișoară.

10. Ce aștepți cu nerăbdare sezonul acesta.
Sunt cu gândul la începerea masterului, sunt tare entuziasmată și curioasă. Aș vrea să mă și angajez (de preferat nu Call Center, nu stau bine cu nervii), dar să vedem ce îmi rezervă viitorul. 

Pe cine tăguiesc: Fulvia, Andreea, AdinaMiu-Miu și Ralu. Dacă vreți să îl faceți, m-aș bucura foarte mult. 

Aici găsiți și swatchurile pentru produsele menționate mai sus. Mi s-a părut mai simplu să vi le arăt așa.

Aaaand that's all!
Dacă vă place tagul, mi-ar face mare plăcere să-l preluați. 
Până data viitoare, vă pup și vă reamintesc: la 1000 de like-uri dăm start unui giveaway!

10 pretty comments