Burgundy Lolita

Hello, ladies!

După cum v-am promis, e luni dimineață și am ales să o înseninez cu o ținută chic pe blog. De câteva zile mă tot chinui să îi fac poze, ba nu am avut timp, ba era vremea urâtă, motive peste motive. Într-un final, pe drumul spre casă, m-am oprit cu iubitul meu, Răzvan, și l-am pus la treabă. Cu ocazia asta i-am descoperit și talentul de fotograf, acum n-o să mai duc lipsă, îl voi exploata la maxim!

Burgundul este una din culorile mele favorite, dar până acum nu o mai alăturasem niciodată albului. Când am primit fusta de la Hi!Fashion m-am tot gândit cu ce ar veni bine și erau multe variante, fiind atât de versatilă, dar în final am ales combinația cu roșu închis deoarece mi se pare că reprezinta fix tranziția de la căldura verii la frunzele ruginii de toamnă.

E o ținută pentru ultimele zile calde de toamnă, pentru cele care încă nu se pot despărți de atmosfera verii, pentru cele care vor să fie feminine, dar și cu un plus de farmec. Nu sunt o fashionistă, heck, nici nu știu diferența dintre jumpsuit și playsuit, dar mă îmbrac cum îmi place și cum mă simt bine, indiferent de trenduri. Dacă Ștefana de acum 7 ani m-ar vedea așa, mi-ar râde în față. La vârsta aia, în afară de tricouri negre largi, blugi și bocanci nu știam altceva. Deși încă le mai prefer uneori (sunt comode, you can't blame me!), feminitatea mea cu siguranță nu mai este îngropată sub nume de formații și mă simt bine așa.




Gata! Am zis destule. Acum și ceva despre ținuta de azi. Sunt o fană a body-urilor, în orice perioadă, pe orice vreme, dar mai ales iarna. Mi se par ușor de purtat, comode și utile (fetele cu ovare sensibile ca mine probabil mă înțeleg), fără ele aș trece mult mai greu prin iarnă. Cel de azi este foarte delicat, cu danteluță, iar spatele nu are căptușeală. Șosetuțele de școlăriță le-am căutat muuuult timp, sunt înnebunită după ele, dar abia acum am avut ocazia să le port. Mă duc cu gândul la Lolita, la o inocență pierdută și parcă dau un alt aer ținutei, la fel și pălăria. 

Body: New Yorker
Fustă: Hi!Fashion
Șosete: New Look
Pantofi: Poema
Pălărie: Poema
Geantă: Guess
Ochelari de soare: Guess
Ceas: Morgan
Brățară: Pandora


Apropo, cei de la Hi!Fashion au început o campanie nouă. Se numește Happy Monday și, în fiecare luni, oferă 10% reducere pentru diverse produse din colecția lor. Astăzi găsiți raincoat-urile lor la promiție, cel pe care l-ați văzut la mine aici, dar și alte modele. Spor la cumpărături!

Am zis să strecor aici și o poză de șoferiță. Ador să conduc și, din fericire, am ce conduce. Mă relaxează, iar momentul când mă pun la volan devin un alt om, mulți mi-au spus asta. Eu sunt aiurită de fel, cu capul în nori, cu ochii în zări și fără coordonare (de multe ori am căzut doar din neatenție), dar la volan mă transform, devin calculată, liniștită (bine, mai puțin când îmi taie unul fața ^%#@^) și mă simt în control 100%. 


Fustița a fost călcată, dar având în vedere că tocmai venisem de pe autostradă unde am condus mai bine de o oră, este posibil să se fi strecurat ceva cute la spate așa că vă rog să le ignorați.


Cum vi s-a părut totul? Trebuie să recunosc, cred că este una din ținutele mele preferate pe care le-am pus pe blog până acum. 
Dacă v-a plăcut și vouă, m-aș bucura mult dacă mi-ați comenta, da like sau share. Aceasta este cea mai mare satisfacție pentru o bloggeriță, când vedem că lumea chiar ne apreciază.

Vă pup, dragilor! 
O zi cât mai frumoasă de luni, să o faceți voi cum vă place!
(PS: Sper că nu au fost prea multe poze, niciodată nu știu când să mă opresc.)

24 pretty comments

  1. Îmi place, place place <3
    Îți stă super bine. Fustița e foarte feminină, dar eu m-am îndrăgostit de body-ul cu dantelă :D

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu m-am indragostit de cum l-am vazut, de aia am luat si pe negru :)) Ma bucur ca iti place tinuta mea :*

      Ștergere
  2. ce scolarita dragalasa <3
    te pup, Stefana :*

    www.simofever.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaaaaiiiii imi place maxim postarea, de la prima pana la ultima litera!
    Geanta ta m-a lasat cu ochii in soare ohhh! Si combinatia e deosebita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tinuta draguta, imi place la nebunie! <3
    Palaria e superba, iti vine tare bine! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult :* intotdeauna ma bucur cand primesc aprecieri de la tine!

      Ștergere
  5. Soferita frumoasa. Ce imi place poza aia. O sa il pun pe Alex sa imi fac si mie una :D

    Super pozele, te pup.

    RăspundețiȘtergere
  6. foare foarte frumos outfitul tau! arati genial!

    www.eager4fashion.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte dragut outfitul, imi place mult combinatia de culori! Plus, sunt un mare fan al pantofilor tip Oxford, deci m-ai cucerit complet!

    Style O Sphera

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt mare fan al lor, am 3 perechi si tot nu sunt indeajuns :D mi se par atat de versatili.

      Ștergere
  8. Îmi place maxim outfit-ul tău!!! Superbe sunt și pozele...
    te pup
    http://intrendbydeea.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai ales numele perfect pentru tinuta asta! Imi place mult, dar cel mai mult si cel mai mult imi place palaria! Este bestiala si tu esti o frumoasa :* Aaa.. Da, femeile sunt cele mai bune si mai atente soferite in ciuda celor spuse de barbati. Te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place :D a facut furori palaria si pe buna dreptate :D multumesc :*

      Ștergere
  10. Cat de draguta e cromatica tinutei! Ador palarioara si toate accentele burgundy!

    RăspundețiȘtergere
  11. Superba tinuta si imi place cum ai accesorizat-o! xoxo

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce postare frumoasa!!! Recunosc ca este postarea mea preferata de pe blogul tau!! Minunata, atat de draguta <3 Pupici!
    http://www.xcentrica.ro/cristallini-stories-when-in-rome/

    RăspundețiȘtergere