Polish Me Pretty: Pink and Sparkles

Hello, ladies!
Am fost cam leneșă săptămâna asta, recunosc, dar plănuiesc să mă revanșez în curând. Am primit câteva produse frumoase din noua colecție de toamnă-iarnă de la Hi!Fashion pe care abia aștept să vi le arăt. Până atunci însă, ne bucurăm de manichiura de duminică (ultimele 10 minute din duminică).

Deși e toamnă, m-am gândit că ar merge și o manichiură mai vioaie și colorată. Până la urmă, frigul încă ne iartă așa că trebuie să ne bucurăm, nu-i așa? :)

Nu știu, din păcate, să vă zic exact ce produse am folosit deoarece erau ojele cumnatei mele. Tot ce știu este că rozul este din colecția Avon Gel Finish, iar oja cu sclipici este Golden Rose (superbă, dar atât de greu de îndepărtat!).


Ca o notă personala, am băut o singură dată ceai Arizona Green Tea with Honey și e mult prea dulce pentru gustul meu, dar îmi place prea mult ambalajul ca să nu mă folosesc de el. Mai bun mi se pare cel cu lămâie sau chiar și cel cu blueberry.


Gata, vă las, eu mă duc la somn! Pupici!

5 pretty comments

  1. Oja cu sclipicios de din colecția Jolly Jewels de la Golden Rose si e numărul 110. Sunt tare frumoase ojele din colecția asta dar așa cum ai zis si tu, atât de greu se dau jos.

    Ceaiul e bunicel dar pe mine ma amuza faptul ca scrie Green Tea with honey iar procentajul de miere e de 0.18%. Cred ca era mai adecvat Green tea with sugar ca sigur e mai mult :)) dar ai dreptate, ambalajul e prea drăguț așa ca trecem cu vederea. Insa ca si gust, cred ca rămân la ceaiurile făcute in casa :D

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu sclipici e* . autocorrectul asta are chef de glume :))

      Ștergere
    2. Autocorectul asta e amuzant rau :)) oricum, m-am uitat la ceai la ingrediente si e mai mult zahar decat altceva, so no thank you. Pun ceai de-al meu in sticlutele astea si gata :D eu sunt fana pe viata a ceaiurilor facute in casa, nimic nu se compara cu ele! Te puuup!

      Ștergere