Polish Me Pretty: Tartan Nails


Hello, lovelies!
Azi avem pe blog o manichiură nouă, cum v-am obișnuit în fiecare duminică. Inspirată de anotimp și de vremea de afară, m-am gândit să încerc să transfer pe unghii printul meu preferat de toamnă: carourile. E un început timid, dar bun pentru cineva care nu se pricepe prea bine.



Pe post de mini-tutorial, am făcut schema de mai jos ca să vă arăt mai bine pașii pe care i-am urmat. Recunosc, la teorie mă pricep, la practică însă mai am de lucrat (mai ales la stabilitatea mâinii și trasarea dungilor).


Câteva sfaturi pe care le-am învățat pe pielea mea:
- așteptați până se usucă complet fiecare dungă și strat, altfel riscați să amestecați culorile (cum am pățit eu, deși eram sigură că s-a uscat)
- cred că ar fi arătat mai bine dacă foloseam altă culoare de bază, mai contrastantă și nu atât de asemănătoare cu nuanța unghiei
- pensulele de manichiură îți pot face munca muuult mai ușoară, eu nu am avut.
Ce am folosit: Flormar 344 ca nuanță de bază, Flormar 075, Flormar Nail Art 01, OPI RapiDry TopCoat, Orly Bonder.

 Voi ați încercat vreodată acest timp de manichiură?
Vă place?

12 pretty comments

  1. Iti vine chiar bine! :D

    http://voxofvanity.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred că aş avea răbdare să aştept să se usuce straturi, să desenez liniuţe..Felicitări :D P.S. Te-am nominalizat pentru Very Inspiring Blogger Award :) http://www.thebeautytag.com/2014/09/tag-very-inspiring-blogger-award.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Fără îndoială că vine vara 2015 mai repede decât mi-ar lua să îmi amintesc când mi-am făcut eu ultimul model pentru unghii. Nu am să zic că mă simt de parcă am două mâini stângi. Eu mă simt direct de parcă încerc să îmi fac manichiura cu picioarele :(

    Te împaci bine cu Top Coat-ul de la OPI? Eu am ajuns să îl evit din cauză că îmi face mereu manichiura să arate de parcă oja mea ar fi avut bule de aer în ea când am aplicat-o. Mă bazez mai mult pe top coat-ul pentru uscare rapidă de la Sally Hansen.

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie-mi place Top Cot-ul, nu lasa bule. Am patit asta numai cu un tratament de la OPI, poate e ceva comun lor. Top Coat-ul asta in schimb e singurul care imi face manichiura sa reziste. Mi-ar placea si mie sa-l incerc pe cel de la Sally Hansen :D Te pup!

      Ștergere
  4. Arata foarte bine si este perfecta pentru toamna. Imi place mult. Bravo! <3

    P.S. Te-am nominalizat pentru Very Inspiring Blogger Award
    http://andreeamaria.com/very-inspiring-blogger-award/

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place manichiura, mi se pare ok si de mers cu ea la serviciu.
    E foarte cool, asa de toamna chiar.
    Super
    FASHION-SPIKE.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Am salvat imaginea poate ma incumet si eu sa incerc... intr-o zi! :)
    So pretty!

    RăspundețiȘtergere