QI Cosmetics Purifying Facial Toner Review + Giveaway

Hello again!
Astăzi avem pe blog un nou review la un produs testat de mine în ultima lună. Este vorba despre Purifying Facial Toner de la QI Cosmetics destinat tenului mixt spre gras.

Voi începe cu descriere oficială pentru mai multe informații: 
O alegere ideala pentru curatarea si ingrijirea tenului cu tendinte acneice, a tenurilor mixte sau grase. Netezeste, curata si purifica pielea, previne aparitia imperfectiunilor, calmeaza iritatiile. Favorizeaza cicatrizarea si reinnoirea celulara. Ajuta la buna functionare a barierei naturale de protectie a pielii, contribuie la mentinerea hidratarii si la reducerea ridurilor, imbunatateste aspectul general al pielii.”

După cum știți eu am tenul mixt (gras în zona T, mai ales frunte și bărbie, iar în rest normal), dar vara tinde să producă mai mult sebum decât aș vrea deci m-am gândit că un astfel de produs ar fi binevenit. Mi-a plăcut? Da! L-am folosit zilnic după demachiere și am ajuns la următoarele concluzii:
 - curăță tenul și te lasă cu o senzație de prospețime, fără a usca pielea
 - elimină sebumul nedorit
 - are un miros plăcut, de plante aș zice
 - se aplică ușor cu ajutorul unei dischete demachiante
 - ambalaj practic
 - preț bun: 35 lei pentru 100 ml
 - recomand totuși să aveți grijă dacă vă știți cu ten sensibil deoarece are în componență oțet de mere, eu personal nu am avut probleme, dar e bine de știut.

Ingrediente: hidrolat de rozmarin*, hidrolat de lavanda*, apa distilata, acid acetic (otet de mere natural, fara adaosuri) , niacinamida, alantoina, ulei de litsea cubeba, extract concentrat din samburi de grapefruit
*- ingredient organic



Eu, din păcate, nu îl pot termina deoarece momentan urmez un tratament pentru o problemă mai veche a tenului și nu am voie să mai folosesc altceva. A mai rămas jumătate de sticluță, după cum se vede, și e păcat de el. Dacă e cineva care îl vrea, îl rog să lase comentariu la această postare, iar eu voi extrage random o persoană. Singura condiție este să primesc un guest review după ce ați terminat produsul.


Ce am mai încercat de la QI Cosmetics:
- Vanilla Lip Butter (un balsam obișnuit de buze, cu vanilie - hidratează și, fiind micuț, este ușor de purtat în geantă sau buzunar)

Deci dacă doriți să încercați și voi toner-ul, vă rog, nu uitați să îl lăsați aici un comentariu.
Vă pup, dragile mele!
========
Felicitări, Mari V! Pe tine te-a ales random.org
Te rog trimite-mi datele tale cât mai repede ca să pot pune la poștă pachețelul.

5 pretty comments