Albastru Cobalt si Tinte


În weekend am fost acasă la Pitești unde am petrecut timp cu familia și, printre picături, am profitat de faptul că erau verișoarele mele dragi pe-acolo așa că ne-am pus pe poze. Fiind cald și frumos afară am ales să port o rochiță neagră, scurtă cu ciorapi subțiri. Îmi plac tare mult ciorapii de genul acesta, mi se par că se vede frumos piciorul în ei, mai ales combinați cu o fustiță sau rochie neagră. 


De cand am luat puloverul acesta, m-am tot gândit cu ce să-l port ca să-l scot în evidență. Pe lângă clasicele outfit-uri blugi/pulover, voiam și ceva mai special. Căutând prin dulap o fustă potrivită sezonului, mi-a căzut la picioare, de pe un umeraș, rochița aceasta neagră și atunci am știut că e perfectă. 

Ca să diversific puțin stilul, am adăugat un guleraș negru cu ținte care poate nu va fi pe placul tuturor, dar mie-mi place cum vine. În rest, keep it simple, geantă alb/negru, cizme negre de piele și părul strâns în coadă. Am purtat rujul menționat în Favoritele Lunii Octombrie, dacă erați curioase cum vine. Am înnebunit după niște pulovere, aș sta toată ziua să mă uit de modele noi (că de cumpărat îmi pun pofta-n cui!). Aici găsiți sursa mea preferată când caut ceva nou.

Cizmele acestea sunt favoritele mele pentru că s-au lăsat foarte greu găsite (eu am probleme că am glezna și gamba subțire, iar piciorul lung și îngust și toate cizmele probate îmi erau largi sus). Acum că am pus mâna pe ele, nu le-aș mai lăsa (și vremea ține cu mine). Sper să vă placă postarea de astăzi, vă aștept comentariile cu mare drag și vă doresc o seară cât mai plăcută!

Rochie: Romwe
Cizme: Humanic
Guler: Romwe
Geantă: Guess
Brățară: Pandora

Am fost surprinși în timp ce încercam să ne facem un selfie. Cu această ocazie vă fac ”cunoștință” cu Răzvan, prietenul meu :)

18 pretty comments

  1. Foarte foarte frumoasa tinuta! Mie imi place mutl cum vine cu gulerasul insa nu prea agreez eu genul asta de dresuri. Pupici Stefana!
    http://www.xcentrica.ro/burgundy-fall-outfit/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, chiar imi aminteam statusul tau cand faceam pozele :)) acum, nah. Nu pot sa zic ca ma simt vinovata de ceva :D Te pup!

      Ștergere
  2. Cine sa arunce cu rosii cand tu esti asa dragutica? :P
    Imi place tinuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Beauty, la poze fara mine de data asta :)) Data viitoare cand vii neaparat mergem, sau vin eu. De data asta chiar vin.Mi-e si rusine sa mai zic :)))


    Te puuuup

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa :)) noroc ca nu a trebuit sa ies din curte ca de altceva n-aveam timp. Data viitoare ne vorbim si iesim neaparat impreuna :*

      Ștergere
  4. Culoarea mea preferataaaaa! <3 Iti sta de minune in albastru si as purta outfit-ul propus de tine anytime. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiuuu :D mereu cand ma gandesc la albastru, apari si tu in mintea mea :)) ma bucur ca iti place :*

      Ștergere
  5. Aoleu ce culoare frumoasa are puloverul ăla. Si gulerasul cu tinte mi se pare super drăguț- nu știu de ce nu i-ar plăcea cuiva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu <3 am ramas si eu wow cand l-am primit. Poate bunicilor nu le-ar placea :)) te pup!

      Ștergere
  6. Îmi place tare mult ținuta. Nu numai cum arată ci și cum îți stă ție. Singurul lucru pe care nu l-aș purta este gulerul strict pentru că nici măcar cămășile nu le port încheiate până în gât. Parcă am senzația că mă strânge cineva de gât :))

    Gentuța mi se pare atât de frumoasă. Poate datorită modelului. Poate pentru că îmi place albul. Cred că din ambele motive.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ce zici, am auzit multe persoane ca nu pot purta nimic pe gat :)) eu ador sa port camasile inchise si helancile.

      Multumesc mult :D si mie-mi place mult geanta asta, e bijuteria mea :)) Te pup!

      Ștergere
  7. Foarte frumoasa tinuta! Puloverul e super dragut si culoarea de asemeni,imi plac si cizmele <3

    RăspundețiȘtergere
  8. E tare drăgălașă ținuta și te prinde. Îmi place la nebunie puloverașul. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place foarte mult tinuta ta ! :)

    http://anamariaben.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere