Dress your soul

Hello! Avem poze noi astăzi cu un model de ținută pe care am ajuns să-l port foarte des. Este vorba de layering, mai exact combinația cămașă-pulover-eșarfă. Mi se pare ideală pentru vremea asta când încă nu scoatem gecile de iarnă, dar nici nu vrem să ajungem sloi de gheață la destinație. De ceva timp încoace numai așa tind să mă îmbrac, în diverse variații (înlocuiesc pantalonii crem cu o pereche de blugi sau colanți negri, puloverul acesta cu unul gri sau negru sau grena, cămașa cu una de blugi sau una albă și eșarfa mereu diferită, dar neapărat moale și călduroasă).

Apropo de titlu, sunt de părere că ar trebui să ne îmbrăcăm mai des pentru propria noastră plăcere și nu cum ne-am aștepta să ne vadă alții. Dress your soul, îmbracă-ți sufletul, poartă ceva în care te simți comod, nu neapărat în care ești fashionable. Văd prea des pe stradă fete chinuindu-se cu tocuri când ele nu știu să meargă sau tremurând de frig în gecuțe de piele la 5 grade, de ce faceți asta, dragilor? Poți arăta bine și fără să renunți la comoditate, poți fi elegantă și fără tocuri, poți fi feminină și fără materiale vaporoase. Eu mereu încerc să mă gândesc din perspectiva asta, de ce să mă chinui eu doar pentru niște aparențe care, cel mai probabil, nu mă ajută cu nimic. Prefer să îmbrac haine în care mă simt bine, comod (asta nu înseamnă că ies nearanjată din casă în primul lucru pe care îl găsesc) și să arăt bine prin combinațiile faine de culori, texturi și printuri. Poate mai dau greș, dar nu-i nimic, viața nu-i un podium să apar în gif-uri rușinoase pe marele web deci îmi permit :) End of rant!

Pantaloni ca aceștia îmi doream de mult timp și am găsit perechea perfectă pe Kurtmann. Sunt ușor elastici deci pot să îmi pregătesc liniștită proviziile de iarnă (bad joke, I know) și culoarea e fix cum speram. Întâmplarea face ca în dulap să am un pulover aproape identic ca nuanță așa că era inevitabil să le combin. Nu știu din păcate de la ce firmă este deoarece nu mai are etichetă, dar este din lână și cașmir, materiale pe care le ador în timpul sezonului rece. Pentru că sunt nebună după asortat, am adăugat o cămașă grena cu inimioare și pantofii de tip Oxford. La gât, colierul statement completează perfect ținuta. 

Și, ca să nu mor de frig, trench-ul de pe Hi!Fashion mă scoate din bucluc. Alături de o eșarfă lungă (primită de la Fulvia, draga de ea știa că îmi doresc așa ceva) outfitul e complet. Ghiozdanul e o alegere de ultim moment, am ajuns să îl port foarte des în ultima vreme deoarece am multe de cărat (ba aparat foto, ba cursuri, ba tableta) și așa îmi este cel mai comod și ușor. Plus de asta, se asorta și la nuanțe deci nu îl puteam exclude din fotografii :)

Cam atât pentru astăzi, dacă nu ați văzut, am postat un filmuleț nou pe youtube, îl voi insera la sfârșitul acestei postări pentru curioase. Vă pup pe toate cu mult drag și aștept comentariile voastre.

Cămașă: Romwe
Pantofi: Poema
Trench: Hi!Fashion
Colier: H&M
Rucsac: Primark


14 pretty comments

  1. Stafana, ce tinuta frumoasa. Imi place mult pata de culoare adusa de camasuta si de pantofi, dar si calitatea pozelor. Super, te puuup !
    http://www.xcentrica.ro/grey-coat-ootd/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Deea :* as fi vrut initial o tinuta all-cream :)) dar parca era prea monotona. Te pup!

      Ștergere
  2. Îmi place mult combinația! Cămășuța e tare interesantă, iar rucsacul este wow ^_^
    Pupici!

    http://madebyirinar.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ador rucsacul :D de cum l-am zarit am stiut ca trebuie sa fie al meu! :*

      Ștergere
  3. Ce culori minunate! E superba tinuta! Un layering extrem de reusit!

    Mamalina

    http://dresssidestory.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei, Stefana! Colierul si camasa sunt piesele mele preferate din toata povestea asta frumoasa! Imi place mult cum combini tu lucrurile si le faci asa... mai vesele in comparatie cu vremea de afara. Te pup! :*

    http://andreeamaria.com/festive-nails-stiletto/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Andreea :D eu incerc sa fac totul mai vesel, sunt o fire optimista :D te pup!

      Ștergere
  5. Super tinuta, imi plac tare mult culorile! Iar pentru filmulet nota 10+, esti atat de naturala in exprimare si in felul cum te comporti, nici pic de emotii in voce, mi se pare ca te pricepi foarte bine si banuiesc ca nu ai facut inainte vreo cateva repetitii, nu? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am facut repetitii :D m-as plictisi daca as incerca de mai multe ori :)) dar am inceput usor-usor sa ma invat cu vorbitul in fata camerei si chiar imi place. Te pup!

      Ștergere
  6. wonderful color combo! you look so great:)! love your scarf:) please visit me in free time:)
    www.mesmerize87.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere