Polish Me Pretty: Mermaid Blue

N-am mai scris de ceva vreme despre oje, nu că nu aș mai fi purtat, ci pur și simplu că am uitat să fac poze. De data asta însă am ținut neapărat să vă arăt oja asta de la Avon, nu am mai văzut așa ceva în altă parte și chiar îmi place efectul.

Momentan costă 14,99, nuanța este Lure și o găsiți aici. A fost prima ojă de genul pe care am încercat-o și chiar mi-a lăsat o impresie bună. Rezistă destul de bine pe unghii cu un lac protector deasupra și culoarea este foarte frumoasă (dar trebuie cel puțin două straturi, altfel nu este destul de opacă din prima). Cel mai mult îmi place efectul de solzi pe care îl puteți observa în pozele de mai jos. De-asta am și numit oja albastru sirenă, parcă ar fi coada lui Ariel. 


Cum spune și numele, se usucă rapid și are un luciu fain. Abia după ce am luat-o am realizat că mai am o ojă asemănătoare ca nuanță în colecție (cea de aici), dar fără efectul acela de solzi. Nu regret că am luat-o pentru că știți și voi cum sunt majoritatea fetelor: ce dacă am cinci oje roșii, fiecare e o altă nuanță! Vă pup!

4 pretty comments

  1. Nu știu cum se face și la mine că aveam un timp când aveam vreo 5 nuanțe DIFERITE ( cred că pentru ochiul neantrenat semănau :)) ) și tot lac transparent purtam pe unghii. Ce să mai zici? M-am mai potolit cu ojele. Nu știu cum. Dar foarte rar îmi mai iau câte o ojă. Doar să mă impresioneze de rămân fără cuvinte.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Stiu perfect cum e, nu neaparat lac transparent, dar ma intorc mereu la aceeasi nuanta preferata. Am incercat si eu sa ma mai potolesc cu ojele, dar e greuuu :(

      Ștergere
  2. Nu prea am produse de la Avon dar imi place tare mult oja asta, imi face cu ochiul :)) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur :D eu am multe oje de la ei, ma atrag culorile. Te pup :*

      Ștergere