Ne-am adunat, am schimbat, ne-am bucurat!

By Stefana Teodoroiu - luni, ianuarie 19, 2015

Bună, fete dragi! Astăzi vreau să vă povestesc despre un eveniment organizat de Ani de la Beauty Barometer la care am participat cu mare drag.
Săptămâna trecută am început-o cu o zi de luni superbă. După câteva ore obositoare de facultate, am plecat la Inspayer pentru a mă bucura de o seară minunată în compania bloggerițelor de beauty. Care a fost scopul nostru? Acela de a scăpa de produsele care zac degeaba în sertare (fie că nu ni se potrivesc, fie că nu ne plac) și de a le înlocui cu unele noi și interesante. Pe scurt, am făcut schimb așa cum făceam odinioară, copii fiind, de cartonașe, timbre și alte nebunii.
Eu nu am avut multe produse de schimbat (hmm oare îmi aleg cu grijă noile achiziții sau pur și simplu sunt norocoasă?), dar tot m-am întors cu o grămadă de punguțe pline cu bunătăți datorită generozității lui Ani de la Beauty Barometer și a sponsorilor care, nu numai că ne-au făcut aceste mici surprize, dar ne-au și însoțit la evenimet. Cu această ocazie, îi mulțumesc din nou Anei pentru invitație și o felicit pentru un eveniment minunat pe care abia aștept să îl repetăm.


Trebuie să fi văzut ce amuzant era cum peste 30 de bloggerițe se agitau în jurul unei mese pline de produse. La un moment dat, pentru că nu ajungeam peste tot să văd, mi-am luat ce aveam de schimb în mână și am început să fac turul mesei, prezentând oferta mea fetelor pe care le întâlneam în cale. Sunt bucuroasă că am reușit să dau niște produse pe care nu le foloseam și să le înlocuiesc cu unele pe care mi le doream mult, cum ar fi blush-ul Physician's Formula, ojele Orly (pe care le încerc pentru prima dată), rujul Too Faced și multe altele.

Iată fetele care au luat parte la acest Beauty Swap. Pe unele le știam deja și m-am bucurat să le revăd, iar pe altele abia le-am cunoscut pentru prima oară. Dacă sunteți curioase de postările și pozele lor, dați un search cu hashtag-ul #beautyswapbybeautybarometer
Ne vedem curând, vă pup!


  • Share:

You Might Also Like

2 pretty comments