Rimmel ScandalEyes XXtreme Review

Hello, ladies!
Astăzi vorbim despre mascara pentru alungire si volum Rimmel London ScandalEyes XX-Treme care va apărea în magazine în curând și va costa aproximativ 30 de lei. Eu l-am primit la #DBBM3 și de atunci îl tot folosesc (mai puțin în perioada în care am avut extensiile de gene, evident). 

Periuța lui arată cam așa: jumătate cu fire scurte într-o formă curbată pentru a oferi volum genelor, iar cealaltă asemănătoare unui pieptene cu fire lungi și ceva mai rare, menite să ofere alungire. Eu îl folosesc cu partea curbată la genele de sus, iar cu cealaltă la cele de jos deoarece mi se pare mai ușor de folosit. 
Consistența este undeva între lichid și uscat, lucru care are avantaje, dar și dezavantaje. Partea bună este că nu te mânjești de rimel dacă ai clipit imediat după aplicare, partea proastă este că tinde să încarce genele, mai ales că se ia cam mult produs pe aplicator.
Puteți vedea și prima mea impresie despre el în video-ul de mai jos:
Rezistența lui nu este de neglijat deoarece nu am avut deloc probleme cu el. Nu există fulgi negri sub ochi, nici după ore întregi de purtare, iar de curs, nu curge deloc. Se demachiază puțin mai greu, dar până la urmă plătim pentru o rezistență bună.
Mai jos veți găsi fotografii Before and After, atât pe genele mele, cât și pe genele verișoarei mele blonde, pentru că are efecte diferite. După cum vedeți, are tendința să lipească genele între ele așa că trebuie avut mare grijă la aplicare.
La început, am fost încântată de el, chiar oferă volum și alungire, dar pe măsură ce a trecut timpul și s-a uscat și mai mult, a început să se strângă foarte urât pe gene și să le lipeasca în condițiile în care abia a trecut o lună de la deschidere. Însă Fulviei îi place, ea adoră rimelurile care încarcă genele așa că sigur și acesta își va găsi admiratoare.

Pe genele verișoarei 
Pe genele mele

ÎN CONCLUZIE

Părți pozitive:
        ▸ periuța
        ▸ oferă volum și alungire
        ▸ rezistă bine și nu curge
Părți mai puțin pozitive:
        ▸ are tendința de a lipi genele și a le încărca
        ▸ se demachiază greu

PS: Îl găsiți și AICI la un preț ceva mai mic!

Curând, voi face review unul rimel care mi-a plăcut tare, tare mult. Îl am din toamnă și încă se comportă impecabil, abia aștep să vi-l arăt! Pe acesta l-ați încerca? Odată ce apare în magazine?

8 pretty comments

  1. Mie nu mi-a plact nicio mascara de la Rimmel, iar acesta din ce vad are tendinta de a lipi genele intre ele, iar eu prefer un rimel care sa imi dea volum. E bine totusi ca are rezistenta buna, cu altele de la Rimmel eu cel putin nu m-am inteles si din punctul asta de vedere.
    Kisses
    Andreea
    www.andreeaserban.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu la fel, nu sunt foarte incantata de el. Nu-mi amintesc sa fi incercat altele de la ei, dar nici nu ma tenteaza. Te pup!

      Ștergere
  2. imi place periuta! dar din pacate Rimmel m a dezamagit mereu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca sunt singura careia ii place... e drept ca eu sunt mare fan gene evidentiate, dar pe genele mele imi place cum arata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la Fulvia arata bine, mie-mi plac evidentiate, dar separate :))

      Ștergere
  4. Vad ca si pe genele tale arata la fel ca pe ale mele :( Mie nu-mi place deloc aspectul ala de "spider lashes", chiar daca e (sau o sa fie) "in trend".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am vazut ca si la tine e la fel, nici mie nu-mi place aspectul asa ca nu prea il folosesc.

      Ștergere