Bijuterii de argint - Soufeel

Hello, pretty ladies!
Sunt o fire care se atașeaza de lucruri și îmi place să port bijuterii care reprezintă ceva pentru mine (știți doar lănțicul primit de la prietenul meu ce apare în multe ținute, brățara mea de la Pandora cu care mă mândresc și multe altele). Astăzi vreau să vă vorbesc despre ceva similar, bijuteriile Soufeel, venite de peste mări și țări tocmai la mine, gata să fie admirate! 


Eu am încheietura foarte micuță și mereu am probleme în a-mi găsi brățări care nu ajung până la coate. Aici am ales măsura 17 care s-a dovedit a veni perfect, după cum veți vedea și mai jos, în fotografii. Pentru că aveam deja o brățară de argint pe care o port foarte des, m-am gândit să aleg una din piele, casual și nu regret deloc această decizie.

Bijuteriile Soufeel sunt din argint 925, marcate toate, și au o gamă foarte variată de modele. Trebuie să recunosc că mi-a fost destul de greu să aleg 5 charm-uri deoarece nu toate erau pe gustul meu (prea colorate sau cu forme ce nu mi se potriveau), însă odată ce am ales abia am așteptat să le primesc. Dintre toate talismanele alese, cel mai puțin îmi place cel cu trandafir deoarece nu are o combinație prea fericită de culori (aici este vina mea deoarece pe site se vedea foarte bine acest lucru). 

La ei sunt mereu reduceri (chiar și acum) și puteți găsi un charm de la 3-4$ până la 18$, niște prețuri care mi se par justificate pentru produse din argint. Acestea vin foarte frumos ambalate, într-o cutie de bijuterii, alături de o lavetă pentru întreținerea lor. Cele mai frumoase mi se par cele din sticlă și chiar mă tentează și altele, având în vedere varietatea lor. Seamănă cu știm-noi-cine, dar sunt la o fracțiune din preț și, pentru cineva care nu își permite, dar își dorește, mi se par numai bine. Ca dezavantaje, unele din ele mi se par finisate mai prost (trebuie să aveți grijă când alegeți), iar deschizătoarea este teroare, vă spun sincer. În timp ce la brățara de argint cu unghia o deschid instant, aceasta de piele trebuie forțată cu un obiect ascuțit (eu mereu mă folosesc de o forfecuță de unghii în sensul ăsta), altfel va fi un eșec total.

Evident că pentru un preț mai mic, plătim și anumite dezavantaje, dar, în funcție de așteptările și pretențiile fiecăreia, putem decide dacă merită sau nu aceste bijuterii. Eu personal aș sări peste brățări și aș alege doar charm-urile. 

Sper să vă ajute acest articol în viitoarele achiziții. Spuneți-mi, voi ați încercat până acum Soufeel?
Eu am ales:
- un safety chain pentru că mi se par foarte chic și acesta este feminin, cu mici margarete la margini
- un aparat foto pentru pasiunea mea 
- o cană de cafea ca să mai trec peste dorința de a bea zi de zi (of of)
- o mărgeluță din sticla cu un fluturaș
- un trandafir roz cu o bulină albastră în mijloc


15 pretty comments

  1. Sa stii ca eu am bratara de piele de la Pandora (similara celei comandate de tine) si am aceeasi problema cu sistemul de deschidere. Mi-am rupt vreo doua unghii in lupta cu el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm sa fie ceva cu astea de piele oare? Ce ciudat, nu ma asteptam la asta, bine ca ai scris :D in asta oricum nu intra deloc unghia efectiv, e prea mica inchizatoare si prea ingusta deschizatura.

      Ștergere
  2. Sunt superbe charm-urile alese de tine.Si eu ma tot gandesc daca sa dau comanda la cei de la soufeel sau sa-mi iau o bratara de la Pandora...Dar, parca vad ca pana la vara le iau pe amandoua
    Pupici ! Sa o stapanesti sanatoasa !
    https://malecsandra.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai posibilitatea, go for it :D niciodata nu strica prea multe :)) Te pup!

      Ștergere
  3. Awww ce dragut e charm-ul in forma de aparat foto. Pe mine nu m-a prins febra asta cu bratarile cu charm-uri, eu am bratara mea speciala. ;) Pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si frumoasa :* pe mine m-a prins asta-vara si de atunci nu mai scap :))

      Ștergere
  4. Bine te-am găsit!
    Îmi place mult blogul tău(de la design până la stilul în care scrii), prin urmare m-am abonat şi eu la tine şi te voi vizita cât de des. :)
    Te pup cu drag, o novice în blogging.
    http://annie-s-thoughts.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Annie, si bine ai venit in blogosfera! Ai un blog tare dragut :D tine-te de treaba si iti multumesc pentru comentariu. Pupici!

      Ștergere
  5. Este superba! Imi place atat de mult <3 dar eu as prefera sa am si lantisor in loc de acea piele. :D

    Julia | juliahasch.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Heii,cat ai platit pentru transport?

    RăspundețiȘtergere
  7. Heii,cat ai platit pentru transport?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cam in cat timp ajunge bratara Soufeel?��

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna,
    Din cate inteleg, comanda nu vine din UE.
    Imi poti spune , te rog, din ce tara?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna,
    Din cate inteleg, comanda nu vine din UE.
    Imi poti spune , te rog, din ce tara?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere