Bio Sculpture Gel @ 1 Concept

Vă ma aduceți aminte care este problema mea numărul 1 când este vorba de unghii? Sunt moi și se exfoliază; din această cauză oja nu rezistă, nu le pot lăsa să crească, iar aspectul este unul care lasă de dorit. Ei bine, cred că mi-am găsit salvarea...

Dar să începem cu începutul. Atunci când am pășit pentru prima dată în 1 Concept m-am simțit ca o prințesă! Totul, de la decorul victorian, cafeaua sau ceaiul oferite până la felul în care ești tratat cu zâmbete și voie bună te conving că așa ar trebui să fie orice salon. Dacă nu mă credeți, poftim să vă convingeți singure:
Sursă foto: 1 Concept @ Facebook
Prima dată am ajuns acolo datorită scumpei de Ioana care mi-a oferit voucherul ei câștigat la #dbbm3. Știa că am probleme cu unghiile și îi voi fi veșnic recunoscătoare că m-a ajutat să descopăr acest serviciu minunat.
După cum spueam, oja nu mă ține niciodată mai mult de 4 zile cu topcoat aplicat zilnic. Am încercat și manichiura semi-permanentă (care în două zile mi-a sărit), dar nimic nu m-a convins până acum. Asta până am descoperit Bio Sculpture Gel. Corina s-a ocupat de mine la ambele vizite (pentru că după ce am folosit voucherul am revenit cu mare plăcere) și îi voi rămâne client fidel. Este o fată foarte dulce care lucrează cu mare atenție, mereu explică ce face și e o plăcere să stai de vorbă cu ea.
Ea a observat care este problema unghiilor mele și, în funcție de acest lucru, a decis cum să aplice tratamentul. M-a fascinat foarte mult procesul așa că am urmărit-o îndeaproape.
Bio Sculpture pune accentul nu doar pe gelul care tratează unghia naturală, ci și pe produsele utilizate în pregătirea acesteia. Este vorba despre produse care nu trebuiesc aplicate pe toate unghiile, ci doar în zonele care necesită o atenție specială, în funcție de diagnosticul pe care tehnicianul l-a pus în urma analizei atente a condiției unghiilor.
La prima vizită, am ales o nuanță închisă de mov cu irizații fine peste care Corina mi-a aplicat un mic triunghi. Culoarea este 139 Amethyst Moonstone și arată superb pe unghii, mai ales la soare! Iar lucrul care m-a câștigat definitiv este faptul că arată foarte natural, nu inestetic ca majoritatea unghiilor cu gel (nu sunt groase și nu capătă formă de lopată).


După 3 săptămâni (!!!) unghiile mele arătau așa, iar situația degetului arătător a fost doar din vina mea (știți cum e, ai un examen stresant, ești în fața unei foi albe și nu reușești să îți amintești tot așa că de stres te apuci de chinuit unghii - știu, nu e bine). În rest, nu au sărit nici măcar un milimetru, au rămas ca în prima zi, intacte, după cum puteți vedea.


Într-un final a venit și momentul adevărului, Corina mi-a dat gelul jos, fără pilire, doar cu un dizolvant special Bio Sculpture și învelindu-le în staniol și mănuși - a fost foarte amuzant să-mi beau ceaiul așa! După câteva minute de înmuiat, oja s-a luat efectiv de pe unghii, lăsând în urmă ce vedeți mai jos. Puteți da click pentru mărire - mai mulțumită de atât nu aș fi putut fi. O singură unghie mai prezenta urme de exfoliere, iar restul arătau impecabil. Să nu mai menționez faptul că niciodată nu le-am avut atât de lungi. Oricum tratamentul se recomandă să fie folosit pe parcursul mai multor luni, dar să văd așa efecte după doar 3 săptămâni nu mă așteptam.

Să vă spun totuși de ce se prezintă atât de bine, în ciuda faptului că ele au fost acoperite de gel timp de 3 săptămâni. Andreea Beatrice Lascu - Educational Manager Bio Sculpture Gel Romania - spune așa:

Bio Sculpture Gel este un produs “vegan” ce are la bază extractul din trestie de zahăr (conține foarte multe vitamine esențiale), alături de alte ingrediente obținute din plante, cu rol de hrănire, tratare și fortificare a unghiei naturale. 
Tehnica este cea mai importantă la gelul Bio Scuplture pentru ca arată foarte natural, este foarte subțire, este și tratament (nu îți afectează unghia în niciun fel), dar dacă nu este aplicat corect și dacă nu știi unde ar trebui să cadă punctul de rezistență (unde este apexul unghiei – punctul cel mai înalt) sau dacă nu știi că curbura ar trebui să fie exact pe mijlocul unghiei indiferent că unghia este puțin într-o parte sau este perfect dreaptă, atunci rezultatul nu va mai fi același. 

Informație preluată de pe blogul Adinei Necula. 

La a doua vizită am ales o manichiură nude cu nuanța 2003, iar pe degetul inelar un model floral. Eu și Corina ne-am hotărât! Este cel mai frumos nude văzut vreodată, nu-i așa? Îl întrece chiar și pe cel de la OPI Tickle My France-y, care până acum era primul în lista mea. Ah, și încă un lucru pe care am uitat să-l menționez. Cât credeți că m-a costat toată experiența asta inedită? Doar 80 de lei! Pentru o manichiură cu gel care îți și protejează unghiile, consider că este un preț justificat.


Produsele din gama Bio Sculpture Gel și serviciile de manichiură aferente (prețurile variază între 70 de lei și 130 de lei) pot fi regăsite în meniul de beauty al 1 Concept (Str. Știrbei Vodă, nr.53-55), precum și în saloanele profesionale acreditate.

4 pretty comments

  1. Wow, arata superb, chiar as incerca. Data viitoare sa le faci albe, cred ca ti=ar placea la fel de mult.

    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. OMG!!!! I love it!!! Cred ca dupa salariu ma asteapta si pe mine o programare! Nu de alta dar am exact aceiasi problemuta ca si tine cu exfolierea!!! Multumim ca ai share-uit si cu noi aceasta magica descoperire! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci eu zic ca vei fi multumita de servicii :D ma anunti cum ti s-a parut dupa ce te duci, dar eu sunt sigura ca vei fi la fel de incantata ca mine, nu se poate altfel! Ma bucur ca am putut ajuta :*

      Ștergere