#DragosteLaPrimaVedere Concurs!

By Stefana Teodoroiu - luni, februarie 02, 2015

V-am promis un nou concurs și iată că a venit! Dar înainte de toate să vorbim despre noutățile Pick N Dazzle pentru lunile februarie și martie pentru că sunt foarte tentante, trebuie să recunosc. Nu numai că au adus brand-uri noi în portofoliu (despre care v-am povestit aici), dar au de gând să se extindă tot mai mult, lucru ce nu poate decât să mă bucure având în vedere că eu sunt abia la prima lună din abonamentul meu de 6.Make a gift

În această perioadă, încărcată de dragoste și emoții, Pick N Dazzle ne vine în ajutor cu o cutiuță creată special pentru a fi oferită cadou. De data aceasta nu este nevoie de beauty profile, ci doar de selectarea grupei de vârsta, iar de restul se ocupă ei. Cutia este valabilă începând de astăzi până pe 10 martie. Partea bună pentru cei ce doresc să ofere acest cadou este sistemul rapid de plasare și procesare al comenzii. Trebuie doar să te loghezi cu contul de FB, selectezi intervalul de vârstă potrivit, adresa și plata, iar în maxim 24 de ore în București sau 48 în restul țării pachetul ajunge la femeia norocoasă. Pe lângă produsele atent alese, va primi și o felicitare cu numele expeditorului.
Preț: 169 RON
Conținut: 3 produse full-size (un parfum, un produs de îngrijire și un produs de machiaj alese cu mare grijă)
Pentru cine a fost creată această cutie? Pentru bărbații care vor să ia cadouri de calitate ca să își răsfețe iubitele, pentru copiii care vor să-și surprinda mamele și pentru oricine altcineva care vrea să facă o surpriză frumoasă persoanei iubite.
CONCURS

Acum să vă spun și despre concursul meu. De data aceasta am decis să renunț la random, însă am ales câțiva factori (evident subiectivi) care vor determina câștigătoarele (da, da, ați citit bine).
creativitate
popularite (număr de like-uri și comentarii)

Mecanismul va fi următorul: trebuie să postăți la alegere o fotografie, un video sau o povestioară pe oricare platformă alegeți (Facebook, Instagram etc) care să reflecte tema acestui concurs #DragosteLaPrimaVedere
Nu uitați să folosiți hashtag-ul oficial și să îmi lăsați și mie un link ca să pot ține o evidență clară. Premiul este fie o cutie Pick N Dazzle Dazzling Picks, fie un Premium Picks (pentru cine se înscrie cu video), însă șansele vor fi egale! Evident, pentru a putea primi cutiile personalizate trebuie să aveți cont și profilul de beauty completat. Concursul durează toată luna februarie pentru că, în fiecare săptămână, plănuiesc să ofer și eu, din partea mea, cadouri înscrierilor care mi s-au părut speciale.

Haideți să recapitulăm!

Reguli

➻ Faceți-vă cont pe pickndazzle.com și completați-vă profilul
➻ Postați public o fotografie, un video sau o poveste legată de temă cu #DragosteLaPrimaVedere
Lăsați-mi link aici cu înscrierea și mailul folosit la activarea contului PND

Premii

➻ o cutie Dazzling Picks sau Premium Picks, în funcție de metoda de înscriere
multe alte surprize (B.U., Flormar, Max Factor, Melkior și altele)

Sper că v-am convins și aștept cu drag înscrierile voastre până pe 28 februarie 24:00
Mult noroc!

 • Share:

You Might Also Like

3 pretty comments

 1. Cum nu m-am indragostit niciodata decat de cosmetice, am decis sa scriu despre o altfel Dragoste la prima vedere! ( Sper totusi sa fie valida inscrierea!)
  Cont Pick N Dazzle: just_dida96@yahoo.com
  Link catre postare: https://www.facebook.com/Danielle.Gociu/posts/937935916225874
  Multumim pentru concurs! E tare interesant! <3

  RăspundețiȘtergere
 2. El este cea mai recenta dragoste a mea ! Cred ca nimic nu evidentiaza dragostea mai bine decat sentimentul de iubire, de drag, de protectie pe care vrei sa i-o oferi unei bucati de om, care in pofida marimii sale , inseamna atat de mult .In general, eu nu sunt o babylover, cum sunt in genereal femeile, care se emotioneaza si exclama "vai ce copil frumos!" de cate ori vad unul. De aceea , pentru mine inseamna enorm faptul ca iubesc "bucatica de om " a altcuiva.Si prin faptul ca am aceptat sa-i fiu parinte spiritual, il voi veghea, ca si cand ar fi al meu.
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153067920344805&set=a.10152085988579805.1073741832.583474804&type=1&theater
  Cont PND: claudia_187@yahoo.com.

  RăspundețiȘtergere
 3. Oana says I'm stupid. How positive is that?

  RăspundețiȘtergere