Idei de cadouri pentru Valentine's Day

By Stefana Teodoroiu - marți, februarie 10, 2015


Voi începe prin a menționa două lucruri:
- Eu nu sărbătoresc și nu cred în Valentine's Day. Prefer să ies în oraș cu iubitul meu în funcție de alte evenimente din viața noastră sau, cum a fost ieri, chiar și fără motiv.
- Consider că orice cadou trebuie ales în primul rând în funcție de persoană.

Acestea fiind spuse, postarea de astăzi este doar un mic ajutor pentru persoanele care fie nu știu ce să ia, fie vor să aibă de ales din cât mai multe variante. Eu am făcut doar o mică selecție cu produse care mi-ar plăcea mie și de care cred că s-ar bucura orice femeie. 

1. Bijuteriile Pandora sunt pentru mine simbolul eleganței - ador simplitatea lor și cred că pot fi pe gustul oricui (nu doar brățările, ci și colierele, inelele și toată gama lor). Eu am ales 3 produse care vor încânta pe oricine: colierul din argint cu onix negru la 419 lei, brățara Moments din argint la 249 de lei și charm-ul Cuvinte de iubire la 149. Până pe 15 februarie există și o ofertă: la cumpărături de cel puțin 449 de lei primești această superbă cutie de bijuterii cadou.

2. Yves Rocher este o firmă pe care o îndrăgesc de câțiva ani. Țin minte ce mă bucuram când mai primeam coșulețe cu produse cadou de ziua mea. Pentru această ocazie am ales setul Quelques Notes D'Amour în valoare de 165 de lei care conține apă de parfum Quelques Notes D'Amour (50ml), lapte parfumat pentru corp Quelques Notes D'Amour(200ml) și ojă strălucitoare (3ml).

3. Despre Sabon știți deja că e firma mea de suflet când este vorba de îngrijirea corpului. Am încercat nenumărate produse de la ei (chiar recent am inclus în favoritele lunii ianuarie o cremă, fuga pe canalul meu de youtube dacă nu ați apucat să vedeți) și le recomand 100%. Astăzi am decis să aleg o cutie delicată (20 lei), pentru a împacheta cu dragoste cadourile alese și un bulgăre mineral cu trandafir și vanilie (18 lei), numai bun pentru o zi de răsfăț.

4. Produsele Melkior le-am descoperit recent și nu se putea să lipsească din această postare. Setul lor Valentine Box mi se pare ideal pentru o împătimită a machiajului deoarece conține un ruj Infinity într-o nuanță superbă de vișiniu și o paletă Smokey Eyes, combinația perfectă pentru o femeie îndrăzneață. Acesta costă doar 69,90.

5. Pick N Dazzle Make A Gift este un serviciu incredibil de ușor și de rapid care poate scoate pe oricine din încurcătură. Pentru 169 de lei norocoasa va primi 3 produse full-size: un parfum, un produs de îngrijire și un produs de machiaj. Acestea sunt alese în funcție de vârstă. Să nu uitați de concursul #DragosteLaPrimaVedere care se desfășoară acum pe blog și unde puteți câștiga propria cutie PND.

Cam acestea au fost sugestiile mele. Sper să vă ajute! Vă pup, pe data viitoare.

  • Share:

You Might Also Like

1 pretty comments