Ne dăm întâlnire la Cosmobeauty

By Stefana Teodoroiu - joi, februarie 19, 2015


Am o veste bună pentru toate pasionatele de cosmetice! În perioada 13-15 martie se va desfășura cea de-a șasea ediție a târgului Cosmobeauty la Sala Polivalentă din București. Dacă sunteți curioase ce vom găsi acolo și ce ne aduc special în acest an, citiți în continuare. Eu abia aștept să văd ce branduri vor fi prezente. Ne vedem acolo, nu?

Ce vom găsi la Cosmobeauty?


Cele mai noi produse, oferte promoționale, reduceri, prezentări la scenă, demonstrații de machiaj și coafură, seminarii, concursuri și întâlniri cu cele mai importante personaje de pe scena de beauty din România și din Europa (va fi chiar și un program cu bloggerițe așa că abia aștept!).


Campanie umanitară pentru nevăzători

Cosmobeauty și Label.m lansează campania umanitară “Creativitatea vine din interior” care are drept scop ajutorarea oamenilor nevăzători. Label.m încearcă să fie nu doar un ajutor financiar, ci mai ales moral, accentuând faptul că şi persoanele care se luptă cu această dizabilitate îşi pot exprima creativitatea şi pot face performanţă chiar şi într-un domeniu bazat pe imagine.

În cadrul evenimentului vor participa mai mulţi hairstilişti care acceptă provocarea de a coafa legaţi la ochi pentru a arăta că talentul, creativitatea nu sunt condiţionate de simţul văzului. Toţi participanţii acestei campanii sunt invitaţi să ajute cu o sumă minimă, iar fondurile obţinute vor fi donate unei organizaţii pentru nevăzători. În plus, 10 % din vânzările de produse Label.m România realizate pe 14 martie în cadrul expoziției vor fi donate cauzei. 
Campania va avea loc la Expoziţia Cosmobeauty ce se va desfăşura în 13-15 martie la Sala Polivalenta. Cei interesaţi să facă parte din acest proiect umanitar sunt rugaţi să contacteze nr. 0726 244 453.

CONCURSURI

1. COMPETIȚIE TOP HAIR  - CATEGORIA  TUNSOARE

Temă :Suprarealism
Când?: Sambata 14 martie 2015  10.00 – 11.30
Juriu:  Catalin Marian Lungu/ Tony Stoenescu /Cristina Grama

2. COMPETIȚIE TOP HAIR - COAFURĂ DE MIREASĂ, O MIREASĂ ROMANTICĂ ȘI NATURALĂ

Când? : 14 martie 2015 
Juriu:  Gina Aron ( Ambasador label.m) / Lucian Bratu ( Trainer Intercoiffure Mondial si Revlon Professional)/  Eva Csikai

3. NaiLook Award
NaiLook este deschis pentru toţi profesioniştii în frumuseţe calificaţi să ofere servicii de manichiură. Dovada calificării poate fi solicitată de catre organizatori. Toţi tehnicienii în unghii sunt eligibili să participe la NaiLook oricare ar fi nivelul lor profesional.
Tema: Anotimpuri
Când?:  Vineri 13 martie 2015  9.00 -12.00 
Juriu:  Florentina Oprea/ Valentina Ciolan Crusoveanu/ Erika Mogyorosi

Inregistrarea şi inscrierea sunt limitate la maximum 20 de participanti. 
Pentru inscriere scrieti la office@portacom.ro sau sunati la:
021 367 34 60 ;  0735 195 975

 • Share:

You Might Also Like

2 pretty comments

 1. Offf, numai pe la evenimente cu tine. Te-am nominalizat pentru un premiu Liebster (desi sa fim sincere, esti prea tare pentru el :) ). Si am scris si chestii dragute. Hai du-te si uita-te. Te pup! Uite linkul: http://fashamorphosis.blogspot.com/2015/02/personal-liebster-award.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :)) Eh se poate si mai bine. Daca erai aici, te luam cu mine :* O sa fac in curand tag-ul, iti multumesc :*

   Ștergere