bio

Cosmetica Organică - îngrijirea tenului cu produse naturale

By Stefana Teodoroiu - duminică, martie 15, 2015

Dragile mele, azi vorbim despre un subiect relativ nou pe blog. Zona organică și bio nu îmi este străină, dar trebuie să vă spun sincer că nu știam de existența saloanelor care folosesc strict produse de acest tip. De aceea am fost foarte încântată când Sibel, proprietara salonului despre care vorbim astăzi, mi-a propus să îi fac o vizită să stăm de vorbă, ca între fete.

Cosmetica Organică este un salon din București unde se folosesc doar produse naturale, fără ingrediente nocive și fără a fi testate pe animale. Printre serviciile care pot fi găsite aici, cele mai importante cred că sunt tratamentele faciale adaptate tipului de ten. Sibel este o femeie pasionată de așa ceva și se vede asta în munca ei. Pe lângă acest lucru, dacă v-au plăcut produsele folosite sau vreți să încercați cosmeticele organice, le puteți achiziționa chiar de aici la niște prețuri foarte bune.
Printre firmele folosite la salon veți găsi Avril, Botanicals Natural Organic Skincare, Kivvi Cosmetics. Am încercat și eu câteva pe durata vizitei și credeți-mă, nu veți putea sta departe de ele, mai ales când le veți simți mirosul.
Salonul este foarte chic aranjat și decorat, imaginea lui Audrey Hepburn m-a întâmpinat cum am intrat pe ușă, iar stilul feminin și elegant să regăsește în fiecare colțișor. Pentru toate cititoarele mele care locuiesc sau care pot veni în București am două surprize. Prima este o reducere de 15% la serviciile salonului, cu rugămintea de a menționa că veniți de pe blogul The Pretty Blossoms. Lista prețurilor o găsiți aici, iar adresa este mai jos. Orice alte detalii, găsiți chiar pe site-ul salonului.
Str. Sabinelor, Nr. 108, Bl.113, Sc.1, Ap.2, Parter
     Interfon 902C
     * blocul este peste drum de Hotel Marriot
      Telefon programari: 0723.280.423 
Cea de-a doua surpriză este chiar un tratament facial adaptat tenului vostru. Pentru că eu nu m-am putut bucura de această ocazie (știți deja că urmez un tratament la dermatolog și în această perioadă nu pot folosi nimic altceva), m-am gândit că sigur o cititoare s-ar bucura de această șansă. Trebuie să recunosc că și eu îmi doresc mult să încerc, în special tratamentul de curățare, dar mai am puțină răbdare până primesc acordul medicului. 

Ce trebuie să faceți ca să puteți câștiga acest tratament? Regulile sunt simple!
- LIKE paginii mele și a salonului: Cosmetica Organica & The Pretty Blossoms
- Spuneți-mi dacă ați folosit până acum produse organice și, dacă nu, de ce vreți să le încercați tocmai acum?
- Concursul este deschis până pe 21 martie la ora 12:00 pm.

Împreună cu Sibel voi alege cel mai inspirat răspuns, iar câștigătoarea va primi un tratament ales în funcție de tipul ei de ten. Programarea se va stabili de comun acord până la maxim o lună de la încheierea concursului. Sper să fiți încântate despre acest concurs și să mă ajutați și cu share-uri. Merită să știe cât mai multă lume de aceste servicii și să devină tot mai populare. Aștept mesajele voastre, o zi frumoasă!

 • Share:

You Might Also Like

5 pretty comments

 1. Buna :) ..ca sa fiu sincera inca nu am incercat nici un produs organic pina acum, dar am citit multe recenzii si pareri pozitive despre aceste produse si sant convinsa ca sant foarte bune, sant realizate din ingrediente naturale, Bio, fara chimicale nocive pielii si fara a fi testate pe animale..mi-ar place sa pot incerca produsele cosmetice organice, cred ca m-ar ajuta sa-mi mentin sanatatea corpului si a tenului, mai ales ca am trecut binisor de varsta de 40 de ani...multumim pentru frumosul concurs si pentru posibilitatea de a castiga acest tratament facial in acest minunat salon exclusivist, ar fi un rasfat pentru oricare femeie ! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu am incercat inca produse organice. Imi doresc sa le incerc pentru actiunea lor benefica asupra tenului.(nicoletapasescu@yahoo.com)

  RăspundețiȘtergere
 3. Interesant blog si felicitari pt postari.Nu am folosit aceste produse,dar postarea mi a starnit interesul.felicitari

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu am incercat inca produse organice ,dar am citit multe lucruri bune despre ele si asi fi tentata sa le incerc mai ales acum la inceput de primavara.

  RăspundețiȘtergere
 5. De ceva vreme am inceput sa am un stil de viata sanatos, am renuntat la carne si la zahar. Am inceput curatenia din interior:)...Dar si exteriorulare nevoie de ingrijire, de aceea un tratament cu cosmetice organice ar fi benefic.

  RăspundețiȘtergere