I ♥︎ Drugstore Make-up / Cosmetice ieftine și bune

Draga de Jully mi-a pasat din nou un tag foarte interesant și imediat m-am pus să îl execut. Părerea mea despre produse scumpe vs. produse ieftine este una sănătoasă, zic eu. Sunt conștientă că există produse proaste sau care nu mi se potrivesc și la firme faimoase cu prețuri pe măsură (NARS Sheer Glow, mă uit la tine!), așa cum la firme mai mici și mai ieftine există produse extrem de bune. Ei bine, astăzi fix despre produsele ieftine vom vorbi. Care îmi plac, care nu și pe care le recomand. 


1. Care este firma drugstore preferată?
Am stat mult să mă gândesc la întrebarea asta, dar cred că voi alege Sleek pentru paletele lor, blushuri (preferatele mele), creioane și lip Pout Paints (geniale, super pigmentate și rezistente).
2. Care sunt produsele tale preferate pentru ten, obraji și buze?
Fondul de ten Rimmel Lasting Finish m-a cucerit din prima clipă. L-am văzut întâi la Anca și Diana și am știut clar că vreau să îl am. V-am mai vorbit despre el în clipurile de pe Youtube și sper că știți deja cât de mult îmi place, mai ales că are un preț foarte prietenos.

La capitolul buze, câștigă detașat NYX Soft Matte Lip Cream. Sunt favoritele mele all-time, se aplică divin, foarte cremoase, iar apoi se usucă mat pe buze. Rezistență foarte bună și pigmentație incredibilă, nu am destule cuvinte de laudă pentru ele și, dacă le-ați încercat, sunt sigură că sunteți de acord cu mine.

Cât despre obraji, blushurile Sleek sunt cele mai folosite pentru că îmi place foarte mult textura lor - sunt foarte catifelate la atingere și se aplică ușor. Suede este un blush nude, mat și foarte flatant pentru un ten deschis ca al meu, iar Rose Gold (pe care l-am primit de la draga de Alina de ziua mea) are niște reflexe aurii superbe.
3. Cel mai puțin iubit produs.

Relația mea cu produsele Rimmel London este una de iubire-ură. Iubesc fondul de ten și produsele de buze, dar nu mă înțeleg deloc cu cele de ochi. În general evit să ofer concluzii categorice pentru că nu știi niciodată dacă altcuiva i se potrivește un produs pe care tu îl urăști. De data aceasta însă nu mă pot abține. Acest tuș mi se pare groaznic din orice punct de vedere: ar trebui să fie negru, dar abia se vede un fel de gri după ce mă chinui în câteva straturi, rezistența la ochii mei este aproape spre deloc, iar aplicatorul de tip cariocă este mult prea flexibil pentru a putea trasa liniile ușor. Sincer, nu știu dacă există persoană care l-ar putea folosi cu plăcere. Vă rog, spuneți-mi în comentarii dacă l-ați încercat și voi.
4. Ce produs consideri că a fost un chilipir?
Acum am văzut că sunt ceva mai scumpe, dar când le-am cumpărat eu, cu ceva ani în urmă, aceste rujuri de la ELF nu au costat foarte mult și mi se par foarte tari pentru că sunt hidratante, dar oferă și culoare în același timp. Ripe Rose este preferatul meu pentru că are o culoare ceva mai închisă și mi se pare că se vede fain cu pielea mea deschisă.
5. Produsul preferat care merită mai multă atenție - underdog.
Nu știu dacă avem un cuvânt care să denote exact ce înseamnă underdog, ideea este că aceste produse sunt subapreciate și primesc mai puțină atenție decât ar trebui. Ce-i drept, când au fost lansate, vuia internetul de ele, dar apoi, nu știu de ce, au fost date uitării și nimeni nu le-a mai menționat. Mie-mi plac foarte mult pentru că e nevoie de o singură picătură să acoperi buzele și ador faptul că îți poți crea orice nuanță vrei tu, combinându-le.
6. Un produs drugstore care are un preț mult prea mare.
La prețul de 64 de lei, consider că rujurile Bourjois Rouge Edition Velvet au un preț mult prea mare pentru niște produse drugstore. Nu susțin că nu merită pentru că nu le-am încercat și cunosc multe fete care sunt încântate de acest ruj. Recunosc, mi-ar plăcea și mie să am unul în colecție, dar momentan mi se pare prea mult
7. Arată cel mai bun dupe drugstore.
Paleta MUA Undress Me Too (click pe nume pentru review) este considerată dupe după faimoasa Urban Decay Naked 2, pe care eu nu o am. Totuși, din ce swatchuri am văzut pe internet, tind să cred că nuanțele sunt destul de asemănătoare.
8. Produs drugstore care nu merită atât de mult hype.
Din nou vorbim despre două produse Rimmel. Nu știu ce e cu firma asta, dar când mă face foarte fericită, când îmi vine să arunc cu produsul pe geam. Mascara ScandalEyes XXtreme (click pe nume pentru review) încarcă prea mult genele pentru gustul meu, iar pudra Stay Matte numai mată nu mă face. Mă chinui să o termin pentru că am dat bani pe ea și e păcat, dar nu mă încântă deloc.
 Mai departe, vreau să pasez acest tag către FulviaBianca, Ioana, Denisa și Anushcka. Sper că v-a plăcut ce ați citit, lăsați-mi în comentarii dacă ați încercat vreun produs din cele menționate și care vă plac și vouă cel mai mult. Pe data viitoare!

16 pretty comments

  1. Cred ca ai prins tu o varianta naspa la scandaleyes pentru ca eu sunt ok cu el. Totusi la rezistenta trebuie sa iti dau dreptate. Si mieee imi plac matte lip creams!
    Bataie, pe mine sa nu ma taguiesti!
    Cred ca voi face si eu postul acesta totusi ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este posibil, cert e ca al meu e groaznic :)) Astept si postul tau :*

      Ștergere
  2. Fondul de ten imi place si mie mult.Bourjois rouge edition velvet...hmm si mie mi se pare ca e prea mult la pret. cu toate ca sunt dragute si laudate maxim.Despre Stay matte, aceasi parere. Iar paletica Mua arata suuuper bine. pupici :*
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Aveam nuanta Amsterdam la Nyx Soft Matte Lip Cream si... asta seara am pacatuit cumparand Milan! :D Eu folosesc chiar pudra Stay Matte pentru a o aplica pe gene, ca baza pentru mascara!

    Pupicei, Stefana!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amsterdam e asa frumoasa, si eu mi-o doresc! Nu e pacat daca iti place :)) mi-ai dat o super idee pentru pudra :D poate asa e si ea buna la ceva. Multumesc :*

      Ștergere
  4. Stii ce constat, acum ca am citit raspunsurile tale? Din pacate, produsele despre multe am vorbit de bine nici macar nu exista in magazinele de tip drugstore de la noi. Cred ca as fi tare fericita sa gasim Sleek, Nyx si Elf asa..la tot pasul..portofelul meu, in schimb, nu prea :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da :( din pacate, ai dreptate. Au mai inceput sa apara prin Douglas, macar asa, dar e bine ca sunt accesibile totusi site-urile online :D

      Ștergere
  5. Nyx soft matte lip cream am si eu si este super! Cred ca este singurul ruj care are o nuanta de rosu intens...si pe care il iubesc - Amsterdam este nuanta mea! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. HAAAAAA, Am venit din vacanta si ma apuc de treaba!!!
    P.S. Daca ma lasa Tess. A fost bataie pe birou. E in bataia soarelui dar si sub adierea vantului...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astept rezultatul :)) si da-mi-o mie pe Tess sa o tin ocupata! :*

      Ștergere
  7. Mie produsele Rimmel nu mi se potrivesc de nicio culoare. Singurele care-mi plac sunt doua rujuri si atat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa vad ca nu sunt singura :) am cateva care imi plac, dar in general sunt reticenta cu produsele lor.

      Ștergere
  8. Rujurile Bourjois chiar se merita, nu usuca si sunt multe variante de culori. Macar unul trebuie sa ai in colectie neaparat:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci imi voi lua si eu unul :D am vazut ca sunt foarte laudate, dar am tot avut retineri, trebuie sa recunosc! Mai ales ca imi plac mult cele de la NYX si acelea sunt la jumatate de pret!

      Ștergere