Favoritele Lunii Aprilie

A mai trecut o lună și iar a venit timpul să împărtășesc cu voi favoritele mele. După cum v-am obișnuit, și luna aceasta vor fi sub forma unui videoclip, îmi este mult mai ușor să vi le arăt și să explic așa, sper să vă placă și vouă la fel de mult.
Încerc să țin un echilibru cât mai natural între blog și YouTube, nu vreau să ignor niciunul dintre cele două așa că, dacă nu aveți timp pentru clip, găsiți mai jos toate produsele alese de mine pentru luna aprilie. Nu am foarte multe pentru că am tot schimbat ce foloseam și sunt produse care îmi plac, dar le-am folosit doar câteva zile și mai aștept puțin până să-mi fac o părere completă să le pot menționa pe blog. Sper să vă placă noile widget-uri care vor însoți de acum înainte postările cu favoritele lunii (puneți cursorul pe plus pentru a afla numele produsului).
La capitolul îngrijirea corpului, am avut câteva favorite care cred că se vor regăsi și în luna următoare, în special combo-ul QI Cosmetics Scrub și gelul de duș Abellie (care este cam pe terminate acum). Miros demențial, a citrice, și se potrivesc perfect împreună, în curând vă voi spune mai multe despre scrub pentru că merită un review complet. Deodorantul deja îl știți din postarea despre QI Cosmetics, iar loțiunea Nivea este salvarea oamenilor grăbiți. Mai multe detalii găsiți în video.

Cât despre machiaj, am folosit cel mai mult CC Cream-ul Gerovital și pudra Catrice matifiantă, alături de noa mascara favorită Benefit They're Real. Pentru a curăța pensulele, m-am ajutat de săpunul special DaVinci, iar la capitolul unghii tratamentul pentru cuticule Sally Hansen și top coat-ul CND Vinylux au făcut treaba cea mai bună.

Care au fost favoritele voastre în luna aprilie? Ați încercat vreunul dintre produsele menționate de mine?

6 pretty comments

  1. Eu intotdeauna prefer sa vad favoritele lunii in varianta video dar e o idee buna ca scrii si aici pe blog un mic rezumat al video-ului.
    Abia astept sa postezi primul post pentru scoala de beauty blogging ;)
    Te pup :*

    http://fashionsofa.net

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud asta :D postez un mic rezumat si pe blog ca poate sunt totusi persoane care nu au timp sau nu vor sa ma auda vorbind :))
      Si eu abia astept, am mari emotii cu prima tema! Te pup!

      Ștergere
  2. Din toate bunatatile prezentate aici am folosit doar laptele de corp sub dus Nivea...e super!!! Restul nu am avut inca ocazia sa le folosesc.
    Succes la Scoala de beauty blogging!

    RăspundețiȘtergere
  3. They're Real mi-a placut si mie foarte mult, iar CC Cream-ul Gerovital e printre preferatele mele actuale!
    Te pup, Stefana! Mult succes la scoala!

    RăspundețiȘtergere