Favoritele Lunii Mai

Ziua preferată din lună, când încep să fac lista cu lucrurile care mi-au plăcut și pe care le-am folosit cu drag ca să le pot împărtăși cu voi. De la îngrijire, machiaj până la cărți și încă puțin conținut extra față de video, doar aici pe blog.
Pentru început vă invit să vizionați videoclipul de pe YouTube unde vorbesc mai detaliat despre produse și unde îl puteți găsi pe Skye într-o postură nouă, cea de asistent. Dacă nu aveți timp, vă las mai jos lista cu produsele discutate și cu 2 extra mențiuni.

Apa micelară Marionnaud a înlocuit-o în luna mai pe cea Garnier din curiozitate, dar am fost tare mulțumită de ea. Va veni și un review curând! De parfumul Yardley cu mărgăritar deja știți, îmi place de mor și nu l-am folosit decât pe acesta de când a venit căldura. Nu uitați de reducerea de 20% la noua colecție folosind codul meu PBYARDLEY. Șamponul Kashmir Keratin pentru volum este un produs fără sulfați și parabeni, dar extrem de eficient.
Majoritatea produselor le știți deja, fac parte din favoritele mele destul de des așa că doar le voi menționa: pudra matifiantă Catrice (review aici), Avon Gel Finish în nuanța Fire Cracker, burețel și pensula de blush Real Techniques, creion de ochi Melkior, farduri L'Oreal Color Riche
La diverse, am ales două cărți și lentilele de contact despre care am vorbit săptămâna trecută, dar și Școala de Beauty Blogging deoarece a fost o ocazie extraordinară pentru mine și o provocare de a învăța să fiu mai creativă, de a ieși în evidență și de a-mi forța limitele. Mulțumesc, L'Oreal, că m-ați acceptat și că mi-ați dat atâtea teme frumoase în luna mai!

Note the pretty blossoms
 Ultima favorită extra pe care vreau să o menționez este serialul Silicon Valley pe care am început să îl urmăresc - foarte simpatic, un umor awkward și inteligent, iar personajele sunt savuroase!

13 pretty comments

  1. hai ca m-ai facut tare curioasa cu produsele Yardley, ador mirosul de margaritar. nu-i asa ca pensula de blush e freakin' amazin'??

    www.beautyinsider.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Pensula aceea RT cred că e cea mai iubită pensulă dintre toate pe care le dețin până prezent. E atât de moale, e o plăcere să o utilizezi.
    Multe felicitări pentru notele foarte bune de la școală, eram sigură că vei lua 5 la ultima probă, la fel cum am fost sigură și la prima probă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la mine e in top 5 cu siguranta deja :D multumesc mult, ia spune-mi atunci daca te pricepi la prezis, castig sau nu? ;))

      Ștergere
  3. Pensula mea RT pentru blush nu este chiar asa de moale, dar tot o folosesc cu drag pentru ca distribuie foarte bine produsul si are o forma speciala. O combin mai nou cu un blush crema de la Maybelline.
    AI castigat 2 probe din 4? Wow, congrats! :)
    Oja de la Avon e ok, cam cat tine pe unghii? Nu pot da acum play la video pentru ca al meu se odihneste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah imi pare rau, poate a fost dintr-un lot mai nereusit. Nu am incercat niciun blush crema de la Maybelline, poate ar trebui sa ii dau o sansa :D\
      Multumesc! :*
      Pe mine nu ma tine foarte mult, undeva la 3 zile, dar are un luciu foarte frumos!

      Ștergere
  4. God damn ce le-au photoshopat fetele alora din serial. Cel din dreapta de tot arata de parca-i pictat. :)) Nu stiu cum reusesti sa-ti mentii buretelul RT atat de curat. :( Tot il frec cu ulei, cu demachiant, cu sampon si tot patat e. Mrrrr!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Da, i-a facut sa para Steve Jobs, cred ca asta era ideea.
      Eu il spal imediat cum il folosesc cu sapun, poate de la asta? Dar, ce-i drept, nici nu am un fdt care sa pateze :D

      Ștergere
  5. Mi-am luat si eu Gel Finish de la Avon, insa nuanta alb, pentru ca nu mai aveam alb :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Te urmaresc de ceva timp pe instagram insa e prima oara cand intru pe blog. Imi plac mult clipurile, le-am vazut aproape pe toate azi. Haha! pup si succes!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte interesante produsele !
    Sunt Noua aici , ce ai zice de o vizita ? :">

    RăspundețiȘtergere