Machiaj pentru o seară de vară

Hei, floricele mele!
Am revenit cu un nou tutorial de machiaj, de data aceasta unul în culori calde, de vară. Mă văd purtându-l la un eveniment pe malul mării cu rochii lungi, vaporoase și multă voie bună. Pentru a vedea toți pașii din realizarea aestui machiaj, urmăriți tutorialul video. 

Ten: Pentru că tenul meu are nevoie de acoperire mare, am folosit un fond de ten mai opac alături de un concealer puternic pentru a ascunde pe cât posibil defectele. De asemenea am conturat ușor pomeții și fruntea cu un fond de ten stick mai închis decât nuanța mea și am folosit o pudră pulbere mai deschisă pentru centrul feței.
Ochi: Am folosit fardul 302 Die for Chocolat combinat cu un fard auriu în centru și unul cupru spre exterior, iar mascara folosită este Miss Manga. Găsiți mai jos și o fotografie close-up dacă vreți să vedeți cum arată pe genele mele mai îndeaproape.
Buze: Punctul de interes al machiajului cred că este reprezentat de buze (cel puțin pentru mine). Culorile folosite sunt superbe și presimt că vor fi printre cele mai folosite în această vară. Am conturat întâi cu creionul Color Riche 377 Perfect Red, peste care am revenit cu rujul 115 Rouge Corail

Cum vi se pare acest machiaj? Voi l-ați purta? Dacă da, unde? 
Nu uitați să mă și votați dacă v-a plăcut!

12 pretty comments

  1. Ce frumoasa esti, iubito! Radiezi! Ti-am spus ca tenul arata foarte bine!!! :)

    https://ciobacristina.wordpress.com/2015/05/09/i-know-the-secret-of-victoria/

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos e articolul! Imi place machiajul, e cuminte :D ^.^

    RăspundețiȘtergere
  3. E superb fardul maro!!! <3

    www.andreearistea.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place, imi place, imi place!m-ai omorat cu rochia lunga la malul marii, pentru ca mai e pana la concediu :)).succes la scoala L'oreal!te pup :*

    https://iuliascorner.wordpress.com/2015/05/11/favoritele-lunii-aprilie-april-favorites/

    RăspundețiȘtergere
  5. Tare frumos a iesit! cam pentru asa ceva as opta si eu!

    RăspundețiȘtergere