Mirosul care m-a cucerit luna asta

Despre produsele Yardley nu am auzit până când nu am primit un mail de la British Gallery prin care mă anunțau de noua colecție și mă întrebau dacă aș vrea să încerc câteva din ele. Voi știți faptul că, blogger fiind, am astfel de oportunități când primesc produse și am ocazia să încerc branduri noi de care nu am auzit. Sunt sigură că după atâta timp v-ați dat seama că părerile mele sunt sincere întotdeauna și că nu voi lăuda un produs care nu mi-a plăcut.

Acestea fiind spuse, haideți să vorbim despre nouă gamă New Contemporary Classics, dar nu înainte de a vă oferi o scurtă prezentare a brandului.
Yardley London este un firmă de cosmetice înființată în Anglia în 1770. Yardley London deține în prezent 2 Mandate de Furnizor al Casei Regale din Marea Britanie și oferă cosmetice de calitate, fără parabeni sau uleiuri minerale cu peste 80% ingrediente naturale, la prețuri accesibile. 
Dintotdeauna am avut o afinitate pentru tot ce ține de Marea Britanie (engleza este limba mea preferată, de când mă știu mi-am dorit să vizitez Londra și Scoția, serialul meu preferat este britanic și cred că v-am convins deja) așa că entuziasmul a fost cu atât mai mare când am primit produsele ambalate minunat chiar la ușa mea. Aroma pe care am ales-o este Lily of the valley sau, în română, mărgăritar/lăcrămioară. Nu știți cât am căutat la tarabe și piețe un buchețel cât de mic din aceste flori, ar fi fost decorul ideal, dar ne mulțumim și cu un cupcake delicios.
Cele patru produse pe care le-am primit le găsiți mai jos și, dacă dați click pe denumire, veți fi redirecționate către magazinul online. Nu uitați că aveti 20% reducere la orice comandă din noua colecție folosind codul meu PBYARDLEY.

Trebuie să spun din start că toate produsele au un miros foarte plăcut, natural, de mărgăritar și care persistă. Crema de mâini are o consistență bogată, având unt de shea în compoziție, și totuși intră destul de repede în piele, lucru care îmi place mult deoarece am pus-o pe birou și o folosesc mereu înainte de a mă pune la calculator să editez un video sau să scriu pe blog, îmi pregătește mâinile pentru treabă. :)
Dacă vă arăt raftul din baie o să râdeți puțin de mine, dar sunt o împătimită a gelurilor de duș cu miros plăcut. Acesta este foarte ușor și se transformă într-o spumă fină imediat ce ia contact cu apa. Îl prefer în zilele foarte călduroase pentru că se simte foarte fresh pe piele, comparativ cu un gel de duș foarte cremos, și lasă un parfum minunat. 
Primul lucru care mi-a atras atenția la ea a fost ambalajul. Mi se pare foarte elegant și classy, tipic englezesc, dar și util, având o pompiță ce dozează perfect produsul. Consistență este asemănătoare cremei de mâini fiindcă și aceasta are printre ingrediente untul de shea. Intră repede în piele, o lasă extrem de catifelată și cu o senzație de răcoare așa că a ajuns preferata mea pentru pielea picioarelor.
De departe produsul favorit dintre cele 4, apa de toaletă m-a cucerit instant. Dacă vă imaginați acum o pajiște plină cu lăcrămioare în care vă întindeți să vă relaxați, fix același miros vă întâmpină și la apăsarea pulverizatorului. Am fost uimită să văd că pe pielea mea rezistă la fel de bine ca și apele de parfum, iar ambalajul este extrem de classy (din nou, se vede influența britanică) și feminin cu un capac auriu și sticla de un verde deschis aproape complet transparent. Îl văd deja cât de bine ar arăta pe o măsuță de machiaj vintage, albă toată și cu mici detalii aurii.
Voi ați încercat produsele Yardley până acum? Eu am fost cucerită definitiv, recunosc, și cu siguranță voi face o vizită și în magazinul din zona Dorobanți să încerc și restul aromelor.

15 pretty comments

  1. Arata intr-un mare fel ambalajele acelea! si parfumul cred ca e pe masura! am vazut online, au multe minunatii, si cu aroma de violete!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, arata de vis ambalajele, si eu m am indragostit de ele la prima vedere. Abia astept sa scriu si eu despre ele. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine m-ai castigat la prima imagine cu lacramioare, una dintre florile mele preferate alaturi de liliac, caprifoi si iasomie. Te cred ca sunt produse bune, eu le-as incerca fara alt argument decat cel al parfumului.
    Sa le folosesti cu placere in continuare, sa-ti readuca amintirea florilor de primavara!

    RăspundețiȘtergere
  4. super arata iar aroma lor cred ca este precum in natura florile,

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow, cât de bine arată ambalajele! Trebuie să le fac și eu o vizită la magazinul din Dorobanți, vreau să le miros pe toate, mi-au atras atenția mai multe de pe site.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, au multe produse interesante :D neaparat sa le faci o vizita!

      Ștergere
  6. De data sunt chiar invidioasa ca nu mi-au scris si mie :D. Arata genial si nici nu vreau sa ma gandesc cum miros. Sunt cam scumpicele produsele, o gama intreaga clar nu mi-as permite. Am avut ceva cu aroma de bujor si a fost delicios! :D
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ador orice produs cu miros de lacramioare, sunt florile mele preferate! <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu mi-am dorit cu disperare ca am buchetul de mireasa facut din lacramioare. Dar fiind sfarsit de august...nu se prea putea!:)) Asta ca sa iti dai seama cat iubesc florile astea. Ador mirosul lor dar inc anu am gasit nici un produs care sa aiba aroma suficient de fidela. Mi-ar placea la nebunie sa pun mana pe ceva de la Yardley, sa vad daca s-ar incadra in raftul de "perfectiune":)

    RăspundețiȘtergere