Paletă de machiaj Marionnaud și alte noutăți

By Stefana Teodoroiu - miercuri, mai 13, 2015

V-am promis că vom vorbi despre noile lansări Marionnaud. De la aromele Di Palomo până la cremele Mastic SPA, totul mi-a atras atenția. Cum am intrat acolo, am fost izbită de miresmele îmbietoare și de culorile ce decorau fiecare masă. La etajul 15 al unei clădiri din București m-am învăluit în texturi și arome incredibile (la finalul articolului vă arăt și cum se vedea de pe heliportul clădirii tot orașul).
Decorurile au fost superbe, după cum puteți vedea și în fotografii. Erau chiar și niște mici parașute cu produse în ele atârnate de tavan, lucru ce a conferit evenimentului o atmosferă de poveste. Era greu să stai mai mult de 5 minute la o masă când erau atâtea produse care îți atrăgeau atenția în toate direcțiile. Am încercat produse de îngrijire, parfumuri, farduri noi și multe alte bunătăți.
Acasă m-am întors cu aceste 4 produse, iar 3 dintre ele deja și-au ocupat locul în baia și dulapul meu. Scrubul de corp Candy Gourmand miroase foarte bine și exfoliază blând pielea corpului, iar apa micelară demachiază aproape la fel de bine ca cea Bioderma. Eu sunt foarte mulțumită de ea și, dacă aveți ocazia să o încercați, v-o recomand cu drag.
Cel de-al treilea produs îndrăgit de mine este o paletă de farduri ce conține: 8 farduri reci, 8 farduri calde și 2 blushuri. Mi se pare ideală pentru un cadou și perfectă pentru călătorii deoarece este micuță și conține multe nuanțe folositoare. Fardurile sunt calitative, 3 sau 4 dintre ele puțin prăfoase, dar nu este ceva deranjant. Singură problemă ar fi că nu are mai multe farduri mate, majoritatea fiind metalice și sidefate. Dar, dacă nu vreți în mod special așa ceva, atunci cu siguranță este o alegere excelentă.
Vă las cu swatchurile și vă amintesc că în fiecare săptămână găsiți videoclipuri noi pe canalul meu de youtube. Dacă vreți să vedeți un tag simpatic, proaspăt, fuga acolo. Pupici!

A video posted by Stefana (@theprettyblossoms) on

  • Share:

You Might Also Like

6 pretty comments