MustaeV Skinny Tint Foundation Review

Hey, hey, hey! Nu am mai făcut de mult timp un review şi m-am gândit să vă vorbesc despre fondul de ten MustaeV Skinny Tint Foundation, pe care l-am primit de la Tavia în urmă cu ceva vreme. Pentru început vă invit să citiţi aici despre tipul meu de ten şi care sunt problemele pe care încerc să le rezolv.

În ultima vreme am ajuns să prefer fondurile de ten mai uşoare, deşi încă nu am scăpat complet de problemele dermatologice. Vara parcă tind să folosesc ceva cât mai lejer, care să nu se simtă deloc pe ten şi, dacă e cazul, doar să revin cu un concealer pe zonele cu probleme. Aşa că, atunci când am aflat de Skinny Tint Foundation, am decis că trebuie să îl încerc şi eu, mai ales că nu folosisem nimic de la MustaeV până acum şi ar fi fost un început bun! După câteva folosiri, iată impresiile mele.

Rezistenţă

Pe tipul meu de ten, nefixat cu pudră nu rezistă decât 3-4 ore, după care se strânge inestetic în zonele cu sebum mai mult şi trebuie neapărat estompat şi retuşat.
Dacă îl fixez, rezistă decent, dar cu siguranţă nu este un fond de ten pe care să îl port toată ziua, mi se pare bun pentru o întâlnire matinală când nu e prea cald afară, dar sunt curioasă cum se va comporta la iarnă.

Culoare

Bright Beige mi se potriveşte perfect, am un ten deschis la culoare cu subton neutru şi acesta se adaptează foarte bine. Mai există o nuanţă mai deschisă decât aceasta şi alte două mai închise, deci nu este o paletă foarte largă, dar fiind cu acoperire mică, mi se pare că s-ar potrivi la destul de multe persoane.

Textură

Are un finish natural, nu este mat, dar nici dewey, mi se pare că imită destul de bine textura pielii şi nu încarcă cu un singur strat. Fondul de ten este lichid, iar eu l-am aplicat cu o Sigma F80 pentru o acoperire mai mare şi nu am avut probleme cu urme lăsate în urma aplicării (cum am păţit cu alte fonduri de ten lightweight). 

Acoperire

Este un fond de ten uşor cu o putere mică de acoperire, uniformizează bine pielea şi, cu un al doilea strat, reuşeşte chiar să acopere şi urmele mai încăpăţânate (dar începe să arate puţin încărcat). Cel mai bine se vede în fotografiile before-after de mai jos. 
În concluzie, nu cred că este un fond de ten care mi se potriveşte, dar cu siguranţă cineva cu tenul normal sau uscat s-ar bucura de el. La capitolul fonduri de ten lejere, favoritul meu rămâne de ani buni Chanel Vitalumiere Aqua care se împacă de minune cu tenul meu seboreic!

3 pretty comments

  1. La fonduri de ten nu ma prcep, dar imi plac culorile parului tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. I-am facut si eu review. Imi place si il port in perioada asta doar pe el! :D
    Am incercat o data sa-l combin cu Lasting FInish de la Rimmel si mi-a placut si acea combinatie!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere