Bijuterii pentru momente speciale

Aveam această postare ”la cuptor” de ceva vreme, dar am căutat să fac fotografiile care să exprime perfect ce voiam eu pentru că ce urmează să vă arăt astăzi sunt niște bijuterii inedite care pe mine m-au cucerit din prima clipă. Este vorba despre Beatrix Color - bijuterii create de o fată ca noi toate, dar cu o pasiune pentru acest tip de artă.

Mi-a fost greu la început să aleg doar câteva de pe site-ul ei, dar, într-un final, am reușit să mă opresc la acestea patru, cred că m-au atras cel mai mult pentru că sunt atât de diferite și pentru că pietrele se îmbină atât de frumos cu modelul ales.
De sus în jos, alegerile mele au fost:
- Tiara și brățară Ametrin, pentru că de mult voiam o astfel de coroniță
- Lanț Fluorină, pentru că rose-gold (parcă mai trebuie alt motiv!)
- Brățară Ametist, pentru că vine foarte frumos pe mână
- Uniq, pentru că e superbă

Îmi place foarte mult faptul că fiecare produs are o descriere amănunțită a pietrei și a calităților sale. Inițial voiam să vi le prezint și vouă, dar cred că mai bine vizitați site-ul și descoperiți singure toate avantajele acestor bijuterii care nu sunt doar frumoase, ci și încărcate de energii pozitive. Cu siguranță veți fi admirate purtându-le, eu am primit mereu întrebări și complimente când am ieșit cu ele și sunt sigură că întelegeți de ce când vedeți fotografiile. Preferata mea este Uniq, dacă mă urmăriți pe Instagram, știți că am purtat-o cu nenumărate ocazii. E perfectă de vară și brățară are un luciu tare frumos.

Spuneți-mi, vă rog, voi ce bijuterii vă doriți de pe site?
Nimic nu este complet și fără puțină distracție :)

3 pretty comments