Back 2 School: Machiaj pentru școală (drugstore)



Deși eu mai am puțin timp până să încep noul an, știm cu toții că aceasta e perioada în care toată lumea se pregătește de școală. Caiete noi, accesorii, haine și emoțiile parcă ne cuprind. Eu, sincer, eram unul din copiii care se bucura enorm când începea școala. Mereu mi se părea prea lungă vacanța de vară (aș fi preferat să mai adauge la cea din decembrie) și spre final abia așteptam să revin în clasă. Acum parcă mă bucur că mai am până la 1 octombrie timp de distracție :) 
Am pregătit pentru voi o serie de postări Back 2 School, unde voi împărtăși tutoriale de machiaj, sugestii de ținute și alte lucruri simpatice și utile pentru voi :) Începem astăzi cu primul machiaj de școală, simplu, rapid de realizat și cu produse accesibile. Nu uitați să selectați HD pentru o calitate mai bună. De asemenea, încerc un nou sistem de înregistrare audio și m-ar ajuta foarte mult părerile voastre. Vi se pare mai bine ca până acum?



Aș vrea să menționez totuși că nu încurajez machiatul la școală. Eu abia în clasa a 11a am început să port farduri și fond de ten, dar, dacă vă lasă profesorii și părinții, consider că este ok să o faceți în limitele vârstei voastre și a bunului gust. 

Produse folosite:
Bourjois 123 Perfect CC Eye Cream
Oriflame Eyebrow Kit


5 pretty comments

  1. :)) "Unii ne bucura, altii nu..." Eh, zic si eu asa, am apatie de start, dar numai sa ma vezi cand incep, par nascuta acolo! :D
    Pe mine sunt sigura ca ma incurajezi sa ma machiez la scoala! Imi place foarte mult rezultatul, am cules tipsuri din tutorialul tau! Si am vizionat filmuletul cap-coada (m-ai "tinut" iar la mine asta chiar inseamna ceva - nu stiu de ce nu reusesc sa imi exersez rabdarea pentru vloguri in ciuda faptului ca apreciez mult si respect munca vloggerilor)!
    Merge foarte bine partea de sunet, nu-mi pare nimic in neregula, dimpotriva!

    Pupicei, Stefana!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaaa ce ma bucur :D inseamna mult asta! Si stiu cum e sa nu ai rabdare, am si eu perioada in care nu ma pot uita la clipuri si prefer blogurile, dar si perioade in care nu am chef de citit :)) Multumesc mult :*

      Ștergere
  2. Este bun machiajul tau si pentru la birou...pentru atunci cand te grabesti! :)
    Dragut! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. De pe ce site cumperi produse drugstore?

    RăspundețiȘtergere