Rain & Geeks

 I've always been a geek. Recunosc că în generală mă deranja apelativul acesta, dar până la urmă l-am acceptat și l-am transformat într-un compliment, chiar dacă, poate, era rostit cu răutate. Partea interesantă este că în neerlandeză (limbă pe care am studiat-o în facultate) gek înseamnă „nebun” și chiar este legat de cuvântul englezesc (dicționarul confirmă asta). Puțină nebunie nu strică niciodată, mai ales când este vorba de lucrurile de care ești pasionat. I'm a blogging geek and I'm not ashamed!


Dar nu despre asta e vorba în postare, ci despre cât de obsedată am devenit de culorile grena, roșu, burgund și toate celelalte din familia aceasta. Nu știu dacă vouă vi se pare prea mult combinația asta, dar eu o ador efectiv. Blugii boyfriend, cei mult căutați, sunt foarte comfy & stylish, iar combinați cu puloverul, fac o ținută foarte bună pentru toamnă. Deși este S, trebuie să spun că are o croială foarte ciudată. Este foarte îngust la gât și mâneci așa că mă chinui de fiecare dată când îl îmbrac, dar modelul și culoarea merită tot efortul!

Fotografiile superbe sunt făcute de Denisa în mare parte, mai puțin cea de jos. Am realizat că ea și prietena mea cea mai bună, Ioana, mă înțeleg mereu și reușesc să redea fix ce îmi doresc. Sper acum să le am mereu aproape. Când o să vă uitați pe fotografii, pun pariu că vă veți întreba dacă postarea este sponsorizată de Starbucks. Aș vrea eu să fie, pur și simplu ador noul model de pahar și nu puteam să nu îl folosesc ca accesoriu în postare, mi se pare că merge mână în mână cu paleta de culori de pe mine.

La un moment dat ne-a prins și ploaia, din fericire a fost scurtă și nu a trebuit să fugim prea mult :) Mie oricum îmi dă mereu o stare bună vremea de toamnă, așa că m-am încărcat cu energie pozitivă, lucru care cred că se observă și în imagini. Evident că nu lipsesc nici gif-urile simpatice care mi-au lipsit atâta, fac totul mult mai distractiv!
Asta se întâmplă când nu ești atentă cum ții paharul și vrei poze de fashionistă xD glumesc, evident.
 Pulover: Zara via Kurtmann.ro // Blugi: Pull & Bear // Beanie: Pimkie via Kurtmann.ro // Ceas: Fossil // Teniși: Converse // Ochelari: Wholesale Buying

25 pretty comments

  1. Super au iesit pozele!!! Imi place tare mult tinuta! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce misto sunt fotografiile! Si blugii imi plac mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie! Mai ales ca am cautat un model de genul care sa vina bine muuuult timp :D

      Ștergere
  3. Esti o frumixa!!! Imi place cum iti sta la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow, foarte faine pozele! Made my day. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. cele mai frumoase poze "evaaaa" :)) wink wink

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce poze frumoase, dar si outfitul este bestial! <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Fotografiile sunt superbe, iar tinuta ti se potriveste PERFECT <3 Esti minunata!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce frumos ati prins ploaiaaaaa <3 Si mie imi plac la nebunie culorile din familia Burgundy :D Si paharul, evident! E prea dragalas si eu a trebuit sa il iau acasa, doar nu era sa-l arunc :))))

    Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am unul suport de pensule acum :D si cu cel din postare vreau sa mai fac ceva :)) sunt foarte pinteresty :))) :*

      Ștergere
  9. Ai un corp foarte frumos și îți stă bine cu orice. Mi se pare că acest stil te prinde foarte bine. :)
    Eu am aruncat primul pahar de acest gen de la SB la îndemnul soțului și acum îmi pare rău. Mi-a zis că mai am puțin și trebuie să mă duc la hoarderii anonimi... :)) Așa că am cedat. Dar ies azi si-mi cumpăr altul, sâc! :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt hoarderita profesionista :)) recunosc, dar nu puteam sa il arunc. Unul e suport de pensule, vad eu ce fac cu al doilea :)) sper sa nu provoc discordie in familie acum!

      Ștergere
  10. Cât de mișto sunt pozele!
    Îmi place mult și ținuta, te prinde foarte bine!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. E foarte cool tinuta :) Chiar ti se potriveste si nu mi se pare ca e "prea mult"

    http://fashionsofa.net

    RăspundețiȘtergere
  12. You are so pretty! :* Foarte faine si pozele! Love them!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce cool! Si te-a prins si ploaia??? Tare!!!

    RăspundețiȘtergere