Up the pink!


A trecut atât de mult timp de la ultimul OOTD pe blog, mi-era dor să ies la poze, să mă prostesc și să împărtășesc cu voi ce a ieșit. Noroc cu Denisa care m-a scos ieri din casă și mi-a amintit ce mult îmi place să fac asta (neapărat să vedeți și ținuta ei).

Cute hair? Check! Ok-ish face? Check! Fun outfit? Check, check, check!


Sarafanul este mai mult office, decât urban, dar eu așa am simțit că vreau să-l port :) cu slip-ons galaxy și cu părul vâlvoi. I felt chic and ready for action! Aceeași ținută am purtat-o și la evenimentul Strongbow unde a avut loc un concert Subcarpați (dacă mă urmăriți pe Insta, știți despre ce vorbesc) și mi s-a părut că s-a potrivit la fix cu vibe-ul lor. Nu cred în regula nescrisă care spune să nu purtăm aceeași ținută de două ori, dacă mie-mi place, o voi purta fix cât am chef :) atâta timp cât hainele sunt curate, nu cred că ținutele sunt de unică folosință. Feel free to contradict me!

Ceasul și brățările le-ați văzut și în videoclipul ”haul” de pe YouTube (dacă nu, fuga, fuga, să îl vedeți acum). Sunt îndrăgostită de rose-gold și voi fi pentru mult timp!

Geanta o am de la începutul verii și am tot zis că v-o arăt pe blog, dar efectiv nu am avut chef vara asta de făcut outfit-uri prea multe. Căldura și activitățile pe care le-am tot avut și-au spus cuvântul, dar odată cu toamna revin și eu printre bloggerițele aspirante de fashion. Ca un mic disclaimer, știu că e mult spus fashion ce fac eu aici, dar nu am găsit altă exprimare mai potrivită și mai scurtă. Pur și simplu mă îmbrac cu ce-mi place și cum mă simt bine.

Ce spuneți? Vă plac alegerile mele? Mulțumesc, Denisa, pentru fotografiile minunate!
Pentru detalii referitoare la produse, scroll down. Enjoy!
 Sarafan: H&M // Slip-ons: H&M // Geantă: Kurtmann.ro // Brățări: H&M // Ceas: Cluse

13 pretty comments

  1. Ma panicasem pentru ca nu gaseam butonul de Like si voiam sa dau vreo 1000!!! M-au lasat sa dau doar unul invidiosii... :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place tare mult sarafanul!!! Ai un corp de invidiat! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh, I so, so love this post! Ce poze faine, ce fain e sarafanul si ce misto arata impreuna cu parul tau roz!!!
    Esti foarte draguta!
    Lots of Kisses,
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  4. Culoarea de par te prinde perfect, imi place mult de tot cum se vede, mai ales in contrast cu fundalul. Outfit-ul este super, mai ales geanta de la Kurtmann:* si apropo, te-am nominalizat pentru tag-ul "11 lucruri pe care nu le stiati despre mine", trebuie sa raspunzi la aceleasi intrebari de aici http://pinsandbrushes.ro/11-things-you-did-not-know-about-me-tag/ mi-ar placea mult sa vad ce raspunzi, sunt curioasa! Kisses

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesant arata parul tau roșu. Imi aduc aminte ca prin facultate eram si eu roșie ca focul .... Mi se aprind beculete ...

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi super place. Foarte smechere pozele, si tinuta se potriveste perfect cu parul tau. Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma hipnotizeaza culoarea parului tau. E frumoasa rau. Si imi place mult combinatia abordata pentru outfit-ul asta .:*

    RăspundețiȘtergere