Cum să fii o păpușă horror de Halloween


Fiind studentă la Studii Americane, am început să sărbătoresc și Halloween-ul (lucru pe care nu îl făceam până acum). Bine, asta este doar o scuză pentru ieșit în oraș într-un costum cât mai ciudat sau cu un machiaj spooky. Așadar, azi vă arăt creația mea - păpușa jumătate arsă, jumătate ce vreți voi, înfricoșătoare sper eu.

Pentru a vedea pas cu pas cum am realizat acest machiaj, accesați clipul de mai jos și BEWARE! Eu editez cu căștile și la fazele mai creepy din videoclip m-am speriat efectiv singură pregătindu-le :)) îmi verificam spatele întruna la 1 noaptea când stăteam eu la treabă. Sper să merite efortul și să vă placă,

Pentru un plus de efect, am folosit și lentile de contact colorate: Black out și Blue, Povestea acestui machiaj chiar de la ele pornește. Inițial voiam să fac un machiaj cu ambii ochi negri, dar când le-am scos prima dată, una din lentile mi-a căzut direct în găleata cu mop. Așadar, am rămas să mă gândesc la ce aș putea face cu o lentilă albastră și una neagră și a ieșit treaba asta. 

Acum vreau să îmi răspundeți la două întrebări. 
V-am speriat?
Ați purta așa ceva pe stradă de Halloween?
(eu anul trecut am fost ca păpușă Annabelle, cred că am ceva pentru păpușile creepy xD)

7 pretty comments