Descoperiri prețioase

By Stefana Teodoroiu - luni, octombrie 26, 2015

Nu sunt genul de persoană care să vâneze bijuterii. De cele ma multe ori uit efectiv să le port, așa că nu văd sensul în a investi prea mult. Am o brățară de argint pe care o port cel mai mult, câteva inele care îmi plac mult, dar pe care le port mai puțin decât mi-aș dori și muuuulți cercei. Majoritatea sunt luați prin liceu și îi mai țin doar pentru valoarea sentimentală, dar rar ajung să îi mai port.

Câteodată însă îmi place să mă uit pe site-urile de bijuterii și să îmi fac liste imaginare cu ce mi-aș dori. Așa am ajuns pe site-ul Bijuteria Teilor pe care, spre rușinea mea de Piteșteancă, nu l-am vizitat până acum. Ca să vă explic puțin, Teilor este un cartier în Pitești, cartier în care am trăit până la 2 ani, iar apoi în care am copilărit cu bunicii mei. Este unul dintre cele mai frumoase cartiere, așezat central și aproape de pădurea Trivale (superb loc, dacă ajungeți vreodată prin Pitești).

Știu de acest magazin de pe vremea când abia s-a deschis, iar acum nu-mi vine să cred că este prezent în atâtea orașe din țară. Nu i-am călcat niciodată pragul, dar când am ajuns zilele trecute pe pagina lor, am zis că nu ar strica să fac un tur virtual. Mi-au luat ochii multe bijuterii, dar am decis să aleg doar câteva pentru a vi le arăta. Am alese unele mai copilăroase, cum caut eu de cele mai multe ori, dar și unele elegante, după cum veți vedea.


Mi se par atât de finuțe și frumos lucrate, iar când am văzut că au rose-gold abia m-am putut abține să nu pun totul pe listă. Preferatul meu este inelul cu steluță și pietre prețioase și vine ziua meaaa, mm. Ce-i drept, prețurile nu sunt foarte accesibile, dar ca răsplată pentru un succes cred că merităm și noi din când în când. Cerceii trandafir și cei fluturași sunt atât de frumoși, ar completa o ținută într-un mod foarte elegant, iar inelul este superb (deși în mod normal, nu prea îmi place aurul clasic și evit să îl port).
Pentru cititoarele mele iubitoare de pisici, iată ce am găsit! Sunt de-a dreptul adorabile și cu siguranță ar fi un cadou minunat pentru cineva drag. Eu aș alege pisica grasă și rose-gold (evident, nu?), voi? :)
Dacă mai aveți sugestii cu site-uri de bijuterii, aștept cu drag propunerile voastre. Măcar să fac niște window shopping virtual.

  • Share:

You Might Also Like

0 pretty comments