Ruj Astor Perfect Stay 16H Transfer Proof Review

La Summer Beauty Bloggers Party am încercat pentru prima dată rujul rezistent la transfer de la Astor și am fost impresionată, așa că nu a trecut mult timp până când am mai pus mâna pe unul, atât de mult îmi place!

Cele două nuanțe pe care le am sunt Truly Toffee, care este un nude rozaliu, și I'll Stay Nude, un maroniu închis cu subton roșiatic, care este preferatul meu.

Aplicare: 

Pasul 1 - aplicarea culorii. Este important să nu atingeți buzele până primul strat nu este uscat complet. Astfel vă asigurați că rezistența va fi maximă. Eu l-am purtat și fără stratul hidratant, dar, dacă nu vă place senzația ușor lipicioasă pe care o are pe cont propriu, vă recomand să aplicați și gloss-ul transparent de la Pasul 2.

Pigmentație:

Ambele culori sunt extrem de pigmentate, se aplică uniform, fără urme și nu mi se pare că ar fi nevoie de al doilea strat de culoare. Aplicatorul de tip gloss este precis, poți defini cu ușurință conturul buzelor, dar tinde să se încarce de produs, așa că vă recomand să îl ștergeți puțin înainte pe margine.

Rezistență:

Dintre toate rujurile longlasting încercate până acum (MAC, Sephora, Sleek și altele), acesta rezistă cel mai bine! Îl pot purta o noapte întreagă fără să îmi fac griji (lucru testat și pe cumnata mea), nu dispare dacă mănânc sau beau ceva, iar la finalul zilei este greu de demachiat (foarte greu, aș spune, doar cu ulei merge 100%).

Preț: 40 de lei


Swatchurile sunt făcute cu ambele straturi aplicate. După cum vedeți, nuanța mai închisă are o tentă roșiatica, mai ales comparată cu cea roz. Dar ambele sunt nude și merg destul de bine cu smokey eyes, depinde doar cât de intens vreți să fie tot machiajul.

Voi le-ați încercat? Cum vi se par?

2 pretty comments