Sfaturi pentru vremea rece

Cred că v-am înnebunit de câte ori am zis că suport greu căldura și că prefer frigul. Probabil a avut o mare influență și faptul că sunt născută în decembrie, în plin viscol, și prefer tipul acesta de vreme decât căldurile insuportabile de vară. Asta nu înseamnă totuși că nu sunt friguroasă. În lipsă de idei, am făcut o mică listă cu câteva sfaturi pe care eu le găsesc utile când trebuie să faci față frigului.

  • Băuturi calde și pături pufoase 

Cel mai clișeu dintre clișee, dar funcționează de fiecare dată. Când vin din ger, cu mâinile înghețate ca Nirvana (mmm ciocolată și alune) și nu am o sobă de care să mă lipesc (of, mamaie, ce-mi mai lipsești), un ceai fierbinte și o pătură pufoasă does the trick. Mă pun frumușel la căldură, în pat, și savurez ceaiul alături de o carte. Întotdeauna este o alegere bună! Dacă ai și o pătură moale cu mâneci (eu am de la Lidl una pe care pune mereu Skye stăpânire), nu mai ai nevoie de nimic altceva.

  • Comfy sweaters

Sweater weather, nu? Instagramul înnebunește odată cu venirea frigului de atâtea tricotaje și pulovere. Nu pot să zic că îmi displace asta, ador să văd texturile și diferitele modele. Drept dovadă, am făcut și un mic articol cu trei tipuri de pulovere pentru vreme rea. Preferatele mele sunt cele din cașmir pentru că sunt foarte moi. 

  • Ținute călduroase în care nu arăt ca un hobbit 

Nu sunt o persoană înaltă, iar fetele ca mine înțeleg de ce poate fi o provocare să găsești o geacă ce nu te face să arăți ca un ștrumf mic și îndesat. De cele mai multe ori apelez la layering pentru a scăpa de frig, dar când nici asta nu face față, tot la geaca groasă ajung. Pe Fashion Agenda, un site cu mai multe tipuri de îmbrăcăminte, puteți găsi diverse modele de iarnă. Am selectat și eu două, pe gustul meu. 

Un alt sfat important pentru ținuta de iarnă este purtarea unui body și a ciorapilor pe sub pantaloni. Trebuie să îmi izolez fiecare centimetru de piele și cele două îmi sunt indispensabile odată cu venirea gerului.

  • Fular chic în care să te învălui când e frig 

Știu, fularele nu sunt tocmai trendy & fashionable, dar pentru mine sunt un element nelipsit când e vorba de înfruntat frigul. Am multe culori și texturi, să se potrivească oricărei ținute și faptul că le pot da jos când intru la căldură în metrou sau RATB e un mare plus (groaznică diferența de temperatură).

Dacă nimic nu funcționează, adoptă metoda Skye!

1 pretty comments

  1. Sunt nascuta pe 19 feb acum 21 de ani,era un ger cumplit,o iarna cum nu a mai fost de mult. Iar eu? Sunt cea mai friguroasa persoana,nu imi place iarna,nu o astept niciodata. Iar vara sunt la fel,nu suport caldura. E bn ca nu mai locuiesc in Romania(ceea ce detest in momentul de fata,plang in fata tv de ceea ce se intampla si ca nu pot fii langa voi,pentru a cere ce dorim) aici nu prea exista iarna si e mai bn,dae sfaturile tale imi sunt mereu de ajutor. Te pup 😘😘😘😘

    RăspundețiȘtergere