Gri și pufos când mergi mult pe jos


M-a prins răceala. Stau în pat cu un ceai fierbinte și Skye, gândindu-mă cum să scap mai repede, dar preferând să scriu pe blog decât să mă stresez prea tare (addicted much?). Mă știți, nu sunt fashion-victim, nu port ceva că e la modă și voi alege întotdeauna comoditatea mai presus de orice. În ziua în care am făcut pozele, am avut mult de umblat la picior de dimineața până seara, așa că a trebuit să adopt o ținută comodă, în care să nu-mi fie nici cald, nici frig.
Soluția? Tenișii Converse pentru tălpi fericite, o pereche de mom-jeans Pull & Bear, lărguți, care să îmi permită mișcare (oricât aș adora skinny jeans, trebuie să recunoaștem că sunt destul de restrictivi în mișcări, if you know what I mean). Mai departe, am ales un tricou comod cu ținte la gât, în care am stat atunci când ieșea soarele (haha, vreme de noiembrie, pe bune?!) și peste el un pulover pufos gri, pentru momentele în care bătea vântul - ambele Alcott, firmă relativ nouă pentru mine.

M-am prostit puțin la poze în pauza de treabă (mulțumesc, Denisa) și cam asta a ieșit. Cum vi se pare? Voi cum vă îmbracați când aveți mult de umblat și vremea e schimbătoare? Am nevoie de sfaturi :)

4 pretty comments