Recomandare de cadou: ceasul de lemn

După cum spuneam într-un alt articol, de cele mai multe ori port ceasurile ca pe accesorii și nu neapărat pentru utilitatea lor. Din această cauză le aleg doar în funcție de cum arată și nu din punct de vedere al mecanismului. Când i-am zis prietenului meu, care e înnebunit după ceasuri, că urmează să primesc unul automatic a fost mai hyped ca mine.
Nu are rost să vă spun că niciodată nu arată ora pentru că nu stau să îl întorc și nici nu o reglez. I'm lazy like that. Ce m-a cucerit în schimb a fost culoarea lui. Modelul ales de mine este Jord Wood Watches CORA Purpleheart & Mother of Pearl. 

Ce-mi place cel mai mult la el:
Cool Watches
  • brățara este toată din lemn și mereu atrage priviri admirative
  • are mecanismul la vedere
  • cadranul este ușor sidefat și are pietricele, dar nimic kitchos, dimpotrivă, sunt foarte delicate
  • se poate alege mărimea în funcție de încheietură, ca la brățările Pandora, și am nimerit perfect :)

Deși fotografiile au o tentă tomnatică (iar m-am mișcat greu cu postatul, of, când o să mă învăț) și ceasul în sine se potrivește la fix în așa peisaj, îl voi purta și toată iarna. La vară sincer voi evita având în vedere că este umezeală și mi-e frică să nu îl stric (deși este menționat pe site că este tratat și rezistent la apă, nu vreau totuși să risc), dar în restul anului va fi cu siguranță ceasul meu preferat. Să nu mai spun că atunci când mi-a sosit și m-am lăudat cu el a ajuns instant pe wishlist-ul lui Răzvan, al părinților și al verișoarei. Au atâtea modele pe site, încât era imposibil să nu se întâmple asta. 

Mai departe vă las fotografii cu minunăția descrisă. Acum vreau tot mai multe la colecție!

0 pretty comments