Trei stiluri pentru iarna asta

By Stefana Teodoroiu - vineri, decembrie 04, 2015


Iar m-a prins microbul polyvore și am mai meșterit câte ceva în el pentru voi. În mare parte pentru că nu am mai ieșit din casă pentru poze de outfit, așa că aleg varianta mai ușoară și mai rapidă. 
Trei stiluri diferite, pentru ocazii diferite, just for fun. Am pornit de la încălțăminte de data asta, pe care am ales-o de la Otter fiindcă mi se par de calitate. Ați văzut sigur într-o postare mai veche de a mea ghetele din piele întoarsă pe care le port cu mult drag mereu. Modelele folosite de mine aici le găsiți pe site și fac parte din oferta lor actuală, ale mele din păcate nu se mai găsesc.

*The Naughty One

Pentru că vremea încă ne mai permite (apropo, wtf December?!), am ales o pereche de ripped boyfriend jeans pe care i-am combinat cu o pereche casual de botine din piele și o bluză simpatică, în roșul clasic de sărbători. În rest, keeping it simple, un coc, o haină de iarnă gri și culori neutre în machiaj. Apropo, nu e adorabil medalionul cu Nutella? M-a cucerit pe loc!
Casual winter outfit

*The Party Animal

Ținuta All Black aleasă de mine mi se pare perfectă pentru o petrecere de Crăciun, accesorii argintii, brățara mea Pandora la mână și rujul Red de la MAC. Alături de un cocktail yummy și o companie plăcută, seara sigur va fi reușită!
Christmas Party

* The Cozy Dinner

Un outfit mai romantic cu împletituri și nuanțe calde, pământii. L-aș purta la o cină sau la un ceai, într-un loc călduros și intim. Poate chiar și în dimineața de Crăciun; mă văd deja lângă brad, focul în șemineu aprins, gata să deschidem cadourile împreună.
Cozy winter days
Vouă care vă place cel mai mult? 

  • Share:

You Might Also Like

4 pretty comments