Un an nou fericit!

Sper că ați petrecut frumos în noaptea dintre ani. Pentru mine, recunosc, nu reprezintă nimic special Revelionul. Este pur și simplu o altă seară pe care o serbez doar pentru a fi alături de prietenii care își doresc asta. La fel de bine aș putea dormi sau vedea un film la 12 noaptea. 

Nu mi-am stabilit nici "rezoluții", nu am făcut liste și nici nu am dat sms-uri în lanț. M-am gândit în schimb la anul ce a trecut și cât de fericită sunt de evoluția blogului meu. Cu cele câteva pauze din motive personale, sunt foarte mulțumită de faptul că am reușit să postez relativ constant și să creez o comunitate așa de frumoasă alături de voi. Îmi dați o energie incredibilă, așa că în cinstea voastră voi ciocni un pahar și mă voi bucura că am ajuns unde sunt acum. 

Vă mulțumesc din suflet!

Și ca să nu încheiem aici, voi adăuga trei lucruri pe care mi le doresc de la mine în anul următor (poftim că am făcut și listă până la urmă):
  1. Să postez mai des - atât pe blog, cât și pe YouTube. Îmi place la nebunie ceea ce fac și îmi doresc să cresc tot mai mult, iar acum că timpul îmi permite mi-aș dori să postez mai des decât până acum.
  2. Să fiu mai puțin afectată negativ de lucrurile mărunte (o replică neinspirată, un gest stângaci) pe care le fac și să mă concentrez pe lucrurile la care mă pricep. Nu sunt bună la multe, dar măcar pot încerca.
  3. Să port mai multe bijuterii. Deși am un suport plin cu cercei si vreo 3 casete cu bijuterii, efectiv uit să le port când plec undeva. Fie sunt pe fugă, fie nu reușesc să le închid singură. Cert e că pe viitor mi-aș dori să port mai des și, dacă nu reușesc asta, măcar să le fac cadou pe cele care sunt ignorate complet. Așa poate fac loc pentru unele noi că tot mi-au atras atenția niște cercei de la Bijuteria Teilor.
Voi ce v-ați propus?

1 pretty comments

  1. Un an nou magic sa ai Stefana! :* Si eu mi-am propus sa scriu mai mult pe blog...mult mai mult... :D Si am mai pastrat cateva 'rezolutii' de anul trecut pentru ca nu am fost chiar realista cand mi-am facut lista pe 2015! :))) Te imbratisez cu drag si poate ne si cunoastem LIVE in 2016! KEEP BEING AWESOME!!!! <3 <3 <3

    RăspundețiȘtergere