Unghii piersicoase + câteva gânduri

A trecut ceva vreme de când nu am folosit mai mult de o ojă pe unghii, dar mi-a revenit cheful de combinații rapide. Aici am folosit două preferate: un piersiciu Rimmel din colecția Rita Ora care se numește Peachella și un sclipici fabulos (și încă vreo alte 10 complimente la adresa lui) de la Melkior pe nume Bright Night.


Sclipiciul l-am purtat si pe cont propriu de Revelion. În două straturi arată incredibil și rezistă bine pe unghiile mele. Ce mi-a plăcut (deși știu că multe mă veți certa pentru asta) este faptul că se cojește ușor de pe unghii și nu e nevoie să mă chinui o ora cu acetonă. Nuanța piersicie este primită cadou de la cineva drag și de atunci o tot port, e superbă! Ador toate ojele din colecția Rita Ora și mi-aș mai tot lua. 

În continuare voi scrie ceva puțin mai personal. Puteți da skip direct la fotografii dacă nu vă interesează în mod special. Voi discuta acest aspect atât din perspectiva mea de blogger, cât și din perspectiva de cititoare de bloguri. Eu am început totul din pasiune acum mai bine de 5 ani, nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge să primesc produse, cu atât mai puțin bani pentru ceea ce fac. Cu toate astea, cred că toți ne dorim să putem avea un câștig (oricât de mic) financiar din ceea ce ne face plăcere. Ei bine, eu am ajuns într-un punct în care, ocazional, mai reușesc să fac și asta. Mă bucură enorm acest lucru și mi-am promis de la început că voi rămâne la fel de sinceră și cu același stil, indiferent de motivul pentru care scriu un articol. Nu voi promova niciodată produse pe care nu le-am încercat și în care nu cred.

Acestea fiind spuse, într-un moment în care simțeam nevoia de ceva mai mult, am semnat un contract cu o firmă pentru advertoriale plătite. După cum probabil ați observat, în ultimele luni am avut astfel de articole pe site. Firma a fost foarte ok din toate punctele de vedere, am renunțat însă pentru că simțeam că îmi dispăruse plăcerea cu care scriam și ajungeam să fac doar din obligație. Eu nu vreau asta de la blogul meu. Este și va rămâne locul meu de relaxare și de comunicare cu voi. Chiar dacă pe multe din serviciile și site-urile despre care am scris nu le-am încercat personal, am făcut de fiecare dată articolul în așa fel încât să se înțeleagă acest lucru și să nu fie doar un articol lăudător. Sper să îmi spuneți dacă am reușit! 

Mi-ar plăcea foarte mult să primesc un feedback constructiv de la voi. Vi s-au părut forțate articolele din ultimele luni? Ați simțit că nu mai scriu/sunt la fel? Orice părere este binevenită, indiferent dacă este pozitivă sau negativă. :) Îmi doresc sincer să ascult de sfaturile voastre!

Acestea fiind spuse și luându-mi această piatră de pe suflet, sper să revin la un program normal de postat, atât aici, cât și pe YouTube. Deja am lipsit destul. Vă mulțumesc că mi-ați rămas alături atâta timp și că mă susțineți mereu cu cele mai frumoase cuvinte. Sunteți cele mai tari!

7 pretty comments

  1. Nu stiu cu ce sa incep. In primul rând manichiura arata tare dragut cred ca mi-o fac si eu!
    In al doilea rând tu trebuie sa faci ceea ce simți tu ca este bine pentru tine. Eu am blogul de 6 ani dar nu stiam ca pot câștiga bani si ca pot primi diverse produse. In ceea ce privesc advertorialele este mai complicat. Trebuie sa aiba aceeași tema cu a blogului pentru ca altfel Riști sa iti indepartezi cititorii. Unul, doua .... O data la 2 luni merge ;) tu trebuie sa le triezi. Iti doresc pofta de munca si mult spor!

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate au avut aceeasi tema, nu as fi acceptat sa scriu de frigidere sau cauciucuri sincer :D Multumesc mult!

      Ștergere
  2. Mie imi par mai reci postarile cu publicitate. Adica e o introducere ceva mai seaca, relativ fortata, si un link... :-)
    Nu pot spune ca ma deranjeaza.. atunci cand observ acelasi produs la mai multi bloggeri / vloggeri, daca mi se par nesinceri, dau unsubscribe si merg mai departe. Sunt sigura ca si ei la fel :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am incercat sa le fac la fel de personale si in acelasi stil, cu povestiri din ce am mai facut eu, dar intr-adevar si eu sesisez o usoara diferenta in atitudine. La fel fac si eu, daca mi se pare ca nu sunt sinceri. Multumesc de parere :D

      Ștergere
  3. Sunt superbe unghiutele!

    patimatei.com

    RăspundețiȘtergere