Bring a ray of sunshine

Mi-era dor să ies la poze pentru blog. Când am văzut că s-a îmbunătățit vremea, am zis că e momentul perfect să fac o plimbare cu aparatul (bine, am trișat, eu am luat doar obiectivul, cu aparatul a venit Denisa). Și uite-așa a ieșit o ținută de iarnă blândă, cu straturi și haine comode.

Am luat cei mai groși ciorapi din dulap, rochița de vară (acum probabil deja râdeți) comandată de pe Kurtmann săptămâna trecută, un pulover gri, fular și paltonul de iarnă. Good to go. Am păstrat tematica roz-gri-negru, mi s-a părut că se potrivesc bine. 

Am făcut și-un gif simpatic pentru că îmi lipsea, iar lista cu ce am purtat o găsiți mai jos. Paltonul trebuie schimbat curând, e deja mult prea vechi si plin de scame, dar nu am găsit unul la fel de bun. Ceva sugestii, acum la final de reduceri?

Borseta mi se pare cea mai bună când ești pe fugă și nici nu ai multe de cărat. Au intrat lejer în ea obiectivul, actele, banii, telefonul, cheile și mai era loc de alte câteva lucruri. Vara asta vreau să îmi mai iau un model, poate pe verde sau albastru. 

Mâine voi anunța și câștigătorii concursurilor Ivatherm pe pagină și pe YouTube, așa că verificați dacă sunteți cele norocoase. O seară frumoasă vă doresc!

Rochie: Bershka // Pulover: H&M // Fular: Kenvelo // Cizme: Il Passo // Palton: Poema // Borsetă: BumbagR 

6 pretty comments

  1. Cizmele sunt superbe! Iar rochita inveseleste zilele gri de iarna :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Waaaw nu credeam ca te lasi in rochita! Foarte tare. Imi place rozul asta puternic. De cand a venit iarna nu am mai vazut outfituri asa colorate?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o zi blanda oricum :D nu am murit de frig. Si intr-adevar, nu prea vezi iarna culori, din pacate.

      Ștergere