Cum a fost la Insta Beauty Bar by Londa Professional

By Lestie - sâmbătă, aprilie 09, 2016


Bună!

După cum v-am anunțat și pe Facebook, vineri am participat la evenimentul Insta Beauty Bar pentru a afla noutățile Londa Professional.
Am ajuns în jur de ora 10 la The Studio, în centrul orașului, însoțită de Denisa și Dorina. După ce am intrat și am făcut un scurt tur al studioului am aflat că vom avea ocazia să testăm noile servicii Londa cu ajutorul unuia dintre membrii echipei de profesioniști. Woo-hoo! Fiind posesoarea unui păr foarte lung, fin și relativ pretențios, eram curioasă să văd cum îl pot ajuta, dar despre toate acestea un pic mai târziu.

După o cafea și multe poze făcute prăjiturilor am mers în sala principală a studioului, unde ne-au fost prezentate noutățile: serviciile de Insta-Care și Insta-Style.


Serviciile de Insta-Care sunt 3 la număr:
  • Glaze It - Soluția perfectă pentru a face culoarea părului mai radiantă și mai vibrantă, pentru culori strălucitoare ce durează.
  • Vitalize It - Serviciul de îngrijire dedicat bărbaților pentru revitalizarea scalpului, care stimulează creșterea părului și protejează împotriva căderii părului.
  • Rescue It - Tratamentul pentru părul deteriorat, care repară în profunzime, făcând părul mai puternic și redând strălucirea naturală.

Eu am ales să încerc tratamentul Rescue It pentru că părul meu avea nevoie de puțină extra îngrijire, pe lânga tratamentele pe care le folosesc eu acasă (balsam, mască și un spray cu uleiuri ). Tratamentul a constat în spălarea părului cu un șampon reparator și aplicarea unui tratament ce conținea si noul ulei Velvet Oil. După tot acest proces, părul meu a fost mult mai ușor de descurcat și arăta mult mai bine, având și un luciu care îi lipsea de ceva vreme. 
Pentru serviciile de Insta-Style, cei de la Londa vin cu 4 sugestii de coafuri rapide, ce se pot realiza și acasă în doar 15 minute.
După tratament, am optat pentru o coafură cu bucle lejere, iar Adela, membra echipei Londa care a avut grijă de părul meu a făcut o treabă excelentă în a-mi oferi părul de sirenă la care am visat întotdeauna. Iar ce m-a încântat cel mai mult a fost că buclele au rezistat până a doua zi, deși am purtat părul desfăcut și am dormit cu el așa. În concluzie, eu, mândră posesoare de păr drept și moale, am fost cucerită și cu siguranță voi mai dori să încerc acest look. 
Pe Adela o găsiți la Heaven Beauty Salon din Suceava și vă recomand să mergeți cu încredere la ea. Este o persoană foarte plăcută și chiar are grijă de părul vostru.

Poza obligatorie în oglindă, pentru că nu mă mai săturam să îmi admir părul
"M-o făcut muma frumoasă"
 Cam atât despre evenimentul Londa și noutăți, pe voi ce serviciu v-ar interesa să încercați? Până data viitoare, vă invit să serviți un cupcake de dietă cu mine și sper să vă bucurați din plin de weekend!

Sabina

  • Share:

You Might Also Like

0 pretty comments