Nivea Repair & Targeted Care Review

Încă o zi, încă un articol. I am on a roll. Mă grăbesc să postez ce mai am zilele astea până plec în Franța și apoi vă las pe mâna Sabinei. Scratch that! Am plecat deja, sunt în aeroport în Viena, am escală și profit de cele două ore să postez acest articol. Voi încerca să pun vlog zilnic de acolo, să vedem cum stăm cu viteza de upload. Cannes, here I come! 

Azi vă povestesc despre șamponul și balsamul din noua gama Nivea Repair & Targeted Care. Formula de prezentare mi s-a părut foarte bine gândită, am primit împreună cu produsele sfoara din imagini cu mesajul că „părul nu trebuie să se simtă la fel” și sunt complet de acord. Eu îmi tai singură vârfurile cam o dată pe lună, fix pentru a evita senzația de păr uscat și deteriorat. Dar contează foarte mult și produsele folosite.
Înainte de a începe review-ul celor două produse, aș vrea să vă invit să citiți puțin la capitolul ”profil de frumusețe” despre tipul meu de păr și problemele cu care mă confrunt. Vă va fi mai ușor să înțelegeți ce caut eu la un șampon și de ce sunt mulțumită de aceste produse.
Pentru a ține mătreața sub control folosesc un șampon puternic care să curețe foarte bine scalpul o dată la 2-3 spălări. În rest, prefer să folosesc un șampon blând ca să protejez părul și să îmi mențin roșul cât mai intens (șampoanele anti-mătreață au tendința de a decolora foarte repede vopseaua).

Greu găsesc un șampon blând care să nu îmi provoace mătreață (culmea!), așa că evit să încerc unele noi dacă găsesc unul bun. Înainte de cel Nivea am folosit o perioadă Dove doar că s-a nimerit să se termine fix când am primit pachetul cu noua gamă Repair & Targeted Care. Produsele Nivea nu m-au dezamăgit niciodată la capitolul bodycare, așa că m-am gândit să le dau o șansă și celor pentru păr. Recunosc, am avut puține emoții să nu îmi revină mătreața, dar curiozitatea a învins.
Gama este pentru păr degradat și mi-a fost teamă că se va simți greoi din această cauză, dar nu este cazul. Spală bine părul și combinate părul rămâne extrem de moale și catifelat, chiar și la vârfuri unde nu este chiar cel mai sănătos în momentul de față (urmează o tunsoare rapidă).

Șamponul nu a avut niciun efect negativ asupra scalpului, deci clar e un câștigător pentru mine. Am un set acasă și unul la Pitești, pentru când merg în vizită. Iar acum le-am luat pe ambele cu mine în bagaj, atâta încredere am în ele deja. :)

Balsamul l-am încercat combinat și cu alte șampoane și am avut aceleași rezultate bune. Păr catifelat, nu se mai încurcă atât de tare (lucru oricum inevitabil la părul lung și fin) și nici nu trebuie ținut foarte mult în păr la duș, deci e time-friendly. Și buzunar-friendly :):) pentru că au un preț foarte bun, ambele. Balsamul se termină mai rapid, într-adevăr, pentru că am păr mult, dar nu cred că este o problemă.

Și ca să vând complet produsul, vă povestesc ce mi s-a întâmplat acum 30 de minute. Am ajuns în aeroportul din Viena și m-a ochit un tip uber cute de la distanță. Am vorbit cu el, mi-a complimentat părul și a zis neapărat că vrea să îl atingă pentru că pare moale. La câteva secunde după, m-a cerut în căsătorie, deci vă garantez, părul spălat cu Nivea face ravagii. :P

Prețuri:
- șampon 250 ml: aprox. 14 lei
- balsam 200 ml: aprox. 14 lei

Voi le-ați încercat? Dacă sunteți în căutarea unui duo fantastic pentru părul degradat, dați-le o șansă și scrieți-mi apoi părerea voastră. Pupici din Viena, următorii vor fi de la Cannes!
.

2 pretty comments

  1. Haha ca in reclama aia "parul tau l.a cunoscut inaintea ta" :))) eu am luat shamponul din auchan cu 9 lei :)
    Vacanta placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asa :)) bine de stiut :D cred ca mereu au cele mai bune preturi in Auchan. Te pup!

      Ștergere