Wishlist Maybelline

By Stefana Teodoroiu - luni, aprilie 04, 2016

Cum stăteam eu acum la cafea, mi-am amintit că am noutățile Maybelline pe mail și nu am apucat să zic nimic despre ele. Încă nu le-am încercat, dar mă tentează foarte tare, așa că va fi un articol de tip wishlist. 

Primăvara mi se pare că sunt mereu cele mai interesante lansări de produse. Culori vii, jucăușe și texturi light, fix ce îmi doresc eu acum. Primul produs care mi-a atras atenția a fost blush-ul. Prețul unuia este de 36 de lei și nuanțele sunt superbe. Cosmopolitan și Peach Pop mi se par cele mai potrivite pentru preferințele mele în machiaj (culori calde, naturale). 


Cât despre mascara, niciodată nu poți avea prea multe. Eu tot timpul am cel puțin 2 deschise în sertar, unul de seară (volum, negru și alungire) și unul de zi (maro, doar cât să definească puțin genele). Având în vedere că sunt blogger de beauty, curiozitatea ia stăpânire totuși, așa că mai deschid și altele în paralel, doar că să văd cum se prezintă. 

The Falsies Push Up Drama mi se pare perfect pentru un machiaj intens al ochilor, dar până pun mână pe el, pot doar să îmi dau cu părerea. Revin cu un review când îl încerc, prețul este de 38 de lei.

De  departe cel mai interesant produs este paleta de farduri The Blushed Nudes. Are niște nuanțe de roz superbe și, deși în general tind să folosesc culori mai calde la ochi, mă tentează foarte tare, mai ales că prețul recomandat este de numai 60 de lei. Sunt curioasă și cum se compară cu Urban Decay Naked 3 pe care o am acasă.
Dacă ar fi să aleg un singur produs din ce am prezentat, cred că blush-ul Cosmopolitan ar fi câștigător. Mi se pare foarte versatil. Vouă ce v-a atras atenția cel mai mult?

  • Share:

You Might Also Like

1 pretty comments

  1. imi place paleta, nuantele rozalii le folosesc des...si rujurile lor...le ador!!!

    RăspundețiȘtergere