Produse favorite (ediția Pitești)


M-am gândit că, deși mereu fac favoritele lunii, niciodată nu le includ pe cele de la Pitești. Sunt produse de care m-am convins în timp și pe care le țin la ”a doua casă” pentru că am încredere în ele și nu trebuie să-mi fac griji că nu mi se potrivesc.
Iată că astăzi voi vorbi în sfârșit despre ele. După nenumărate încercări eșuate (ori uitam camera foto acasă, ori nu aveam lumină sau eram pe fugă), am prins momentul potrivit pentru a le pune pe blog. Plus că mi-am luat obiectiv nou și aveam o scuză să îl folosesc. :D

BODYCARE

  • Antiperspirantul Nivea Protect & Care - acasă le țin pe cele spray și roll-on, dar la Pitești l-am adus pe cel stick deoarece ține cel mai mult. Ador această gamă, are un parfum discret și efectul persistă.
  • Gel de duș Ziaja cu portocale și ciocolată - aici nici nu știu dacă are rost să zic ceva. Mirosul este fix cum vi l-ați imagina: D E L I C I O S. Când se va termina, neapărat pun mâna pe altul!


HAIRCARE

  • Șampon anti-mătreață Head & Shoulders Citrus Fresh - pentru zilele sensibile, folosesc un șampon anti-mătreață doar pe scalp și acesta este unul din cele mai bune pe care le-am încercat.
  • Șampon și balsam Nivea Repair & Protect - nu cred că are rost să zic multe, vă invit să citiți review-ul acestor produse. Am duo-ul atât la Pitești, cât și acasă.
  • Ulei de păr Matrix  - sincer, eu rar văd diferențe între uleiurile de păr. Am folosit multe și, atâta timp cât mi-l lasă moale fără să arate nespălat, eu sunt mulțumită.
  • Tangle Teezer - fără peria asta, părul meu s-ar transforma în dread-uri. Este cea mai bună pe care am folosit-o vreodată, fără să exagerez vreun pic! Am una acasă și una la Pitești și mi-aș pune câte una în fiecare geantă. 


SKINCARE

  • Ziaja Manuka Tree Purifying Gel - special pentru ten gras și mixt, un gel ce curăță bine și îndepărtează sebumul cu succes. Dacă îl folosesc mai mult de câteva zile la rând, are tendința de a usca tenul, dar cum eu nu stau mai mult de un weekend acasă, sunt safe.
  • Bioderma Sensibio H2O - știți deja de acest produs, nu mai are nevoie de introduceri. Cea mai rapidă metodă de demachiere și cea mai blândă pentru tenul meu. Mereu am în casă așa ceva.
Ei bine, cam astea au fost produsele pe care le folosesc de fiecare dată când vin la Pitești. În rest completez cu cremele anti-acnee pe care le iau mereu cu mine, iar la machiaje este un alt capitol cu totul. Poate cândva voi vorbi și despre acelea.

Dacă sunt printre voi fete cu ”două case” ca mine, voi cum faceți? Luați mereu bagaj cu cosmetice sau aveți produse deja alese?

4 pretty comments

  1. Chiar weekendul asta, de Paste, am realizat ca trebuie sa-mi fac un stash mai bun acasa... am toate cele la Bucuresti. Machiajul mereu il aduc cu mine, in rest imi place sa am chestii de ingrijire in ambele locuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La machiaj imi aduc si eu o parte, dar de restul am scapat acum :D

      Ștergere
  2. Hm, am folosit zilnic gelul de curatare cu Manuka de la Ziaja, dar nu mi-a uscat tenul deloc si eu il am mixt. Sa stii, cu el cureti perfect pensulele de machiaj si beauty blenderul. Te pup!
    beautybysunshine.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca mi-ai zis, buretelul meu e cam patat si ar merge bine ceva :D

      Ștergere