Review Zoeva Rose Golden Palette

Hello
Ce mai faceți? Am fost puțin absentă în ultima vreme, însă astăzi mă revanșez cu un review al unei palete de care eu sunt îndrăgostită: Zoeva Rose Golden.
Mi-am achiziționat această paletă înainte de a mă întoarce în țară, mi-am făcut un fel de cadou pentru că tocmai îmi făcusem curat în trusa de machiaj și mă despărțisem de buna mea prietenă Sleek Oh So Special. Deși a fost o paletă care mi-a plăcut foarte mult, am decis sa nu o recumpăr și să încerc ceva nou.

Paleta vine într-un ambalaj de carton destul de strașnic cu un model auriu care mie îmi seamănă cu o coadă de păun. În mijloc avem și o cheie, care se potrivește destul de bine, pentru că Zoeva mi-a furat inima, hă-hă (insert bad joke laugh here). 
 Taaa-daaa. Acestea sunt culorile; avem 10 pastile care conțin 7 nuanțe shimmery și 3 nuanțe mate. Fardurile sunt destul de creamoase, deloc prăfoase, însă uneori se poate lua un pic prea mult produs pe pensulă și dacă nu sunt atentă mă mai trezesc cu particule de fard pe obraz. Fard + iluminator 2 în 1? Mai bine să fiu mai atentă de acum încolo.

Nuanțele mi se par potrivite atât pentru un machiaj de zi, cât și pentru un machiaj de seară. Fardurile mele preferate din această paletă sunt Reflective Elegance, Foil și, mai nou, Just a Rose, însă aproape toate îmi plac extrem de mult. Cred că singura nuanță cu care sunt puțin certată este Harmony, care în combinație cu paloarea mea de fantomă mă face să par vânătă la ochi și bătută. (Doar ați văzut și voi ce gantere are Ștefana...wink-wink).
Mai sus aveți și swatchuri ale fardurilor pe mâna mai sus menționatei Ștefana, care m-a ajutat și mi-a fost hand-model în realizarea acestor poze.
All in all, aș zice că e o paletă în care merită investit. Eu am plătit 18 euro pe ea și am luat-o din Douglas din Olanda. Din păcate, produsele Zoeva nu se găsesc în România, însă am înțeles că se pot comanda de pe site-ul oficial Zoeva.

Cam atât pentru astăzi, mă duc și eu la o plimbare cât încă nu plouă. Vă doresc o duminică frumoasă.

Cu drag,
The Other Pretty Blossom
Sabina

3 pretty comments

  1. Am fost si eu in austria intr-un Douglas cu speranta sa gasesc ceva palete Zoeva insa nu am avut noroc.. mai bine ca si asa am prea multe si nu apuc sa le folosesc pe toate :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Culorile sunt frumoase, dar pigmentatia e medie si sunt usor prafoase. Am 6 palete de la Zoeva si toate sunt asa. Sunt ok doar daca iei si pretul in considerare. Altfel te mai gandesti...

    RăspundețiȘtergere
  3. A computerized model of a classic slot machine, video slots tend to incorporate particular theming elements, such as themed symbols, as well as|in addition to} bonus video games and additional methods to win. When these wins turn into etched in your brain, your Dopamine reward system is extra likely to to|prone to} be activated everytime you consider slot machines. This helps to keep even essentially the most informal of gamblers thinking about slots for a long time|for a really lengthy time}, doubtlessly even years after spinning the reels. With over 1,200 slot and video poker machines to choose 빅카지노 from|to choose from}, you will discover a full choice of your favourite video games. Mandalay Bay provides a variety of|quite so much of|a wide selection of} video games, starting from $0.01 to $100.00. Once you could have} made your selections and the selections are revealed, all the opposite symbols additionally be} revealed as properly - often with a better possibility than those you picked.

    RăspundețiȘtergere