DUPE: MAC Rebel (swatch)

Sunt în vizită la Anda Zelenca (ce norocoase suntem să fim vecine) și mă jucam prin fardurile ei când am găsit ceva ce merită împărtășit cu voi. 

Știu că rujul MAC Rebel este foarte popular, dar și greu de găsit. Eu l-am luat acum câțiva ani și de atunci este rujul meu go-to în sezonul rece. Are o nuanță de berry ce complimentează tenul meu deschis la culoare, iar finish-ul Satin hidratează buzele îndeajuns încât să nu arate inestetic. Aș mai putea scrie paragrafe întregi despre motivele pentru care ador acest ruj, dar nu acesta este subiectul de azi.

Încercând rujurile primite de Anda în ultima vreme, am dat peste Pupa Pure-Colour Lipstick Absolute Shine în nuanța 312. Mi-a atras atenția pentru că părea asemănător cu cel MAC, așa că am zis să le pun unul lângă altul, să vedem despre ce e vorba. Nu sunt ca două picături de apă, dar cu siguranță este un dupe bun. Prețul este 47 de lei pentru Pupa, comparativ cu MAC care este în jur de 90. Atenție însă, face parte din ediția limitată Velvet Garden

Din câte știu, produsele lor să găsesc în mall-urile Promenada, Park Lake, Mega Mall. Eu zic că este o variantă foarte bună dacă nu vă permiteți să dați dublu pe un ruj aproape identic. Care vă place mai mult?

2 pretty comments