Feel the Holiday Spice

By Stefana Teodoroiu - joi, septembrie 08, 2016


HEY FALL!
Se pare că revenirea anotimpului meu preferat mi-a dat spor și la articole. Trebuie să recunosc, căldura excesivă dăunează clar creativității mele, nu pot să fac nimic decât să zac la umbră. Dar începutul lui septembrie marchează și renașterea blogului meu, so yay me. 

Astăzi vorbim despre o nouă lansare în materie de îngrijirea buzelor. Noile balsamuri de buze Baby Lips de la Maybelline au fost primul semn că toamna s-a întors. Din momentul în care le-am deschis, am știut că-mi va fi greu să aleg o aromă preferată dintre cele trei: Pumpkin Spice, Hazelnut Coffee și Chai Tea Latte.
Până la urmă am decis, Pumpkin Spice, deoarece mă duce cu gândul la faimoasă băutură de la Starbucks (este fix același miros). M-a inspirat chiar să fac o ținută rapidă în polyvore, potrivită pentru vremea asta caldă care încă se încăpățânează să mai stea. Featuring a recent love of mine: cullotes.

Acestea sunt în ediție limitată și prețul este de 13 lei. Eu deja le-am împărțit frumos unul în geantă, unul la birou și unul la prietenul meu. Mai ales că m-au convins din prima când mi-au salvat buzele iritate și uscate după 19 swatch-uri de buze pentru videoclipul cu rujuri lichide.
^_^

Care aromă vă tentează mai mult?

  • Share:

You Might Also Like

0 pretty comments